אנשים כנסו מישהו פה מוכן ל0פר בדיחה,?
ע עורוס New member 10/7/05 #2 קבלי בדיחה אקראית. ../images/Emo97.gif http://www.jokes.co.il/jokeof.php?site=default&mytable=random
H H e L L L L L L o O New member 11/7/05 #5 יש לי בדיחה לפנים את הולכת להקרע! יצאתי עם אחת קוראים לה חיה התקשרתי אליה הביתה ושאלתי איפה היא ואמא שלה אמרה שהיא חיה בסרט גאונות קומית!
יש לי בדיחה לפנים את הולכת להקרע! יצאתי עם אחת קוראים לה חיה התקשרתי אליה הביתה ושאלתי איפה היא ואמא שלה אמרה שהיא חיה בסרט גאונות קומית!
E EagleGirl New member 11/7/05 #6 הכי יפה בארץ אחרי מישהו אנונימי ללא שם.. חחח ראית את ברלד עושה חיקוי שלו?? מחר יש לנו חלטורה בגבעת השלושה בבריכה.. כולם מוזמנים!
הכי יפה בארץ אחרי מישהו אנונימי ללא שם.. חחח ראית את ברלד עושה חיקוי שלו?? מחר יש לנו חלטורה בגבעת השלושה בבריכה.. כולם מוזמנים!
Y Y2J דוריקו New member 11/7/05 #7 חיים אוסדון! זה מוכר שמעו בדיחה הלכתי למסעדה ונשפך עליי קולה אמרתי למלצרית שתביא לי משהו לנגב הסתומה הביאה חומוס
חיים אוסדון! זה מוכר שמעו בדיחה הלכתי למסעדה ונשפך עליי קולה אמרתי למלצרית שתביא לי משהו לנגב הסתומה הביאה חומוס
G greeneye New member 11/7/05 #8 אואו יש לי כזה גם! בעל ואישה הלכו למסעדה. בא אליהם מלצר ושאל מה ירצו לשתות. הבעל ענה- "אני רוצה יין אדום, ולאישה...טקילה בכוֹס". אז המלצר הגיא לה בכוס.
אואו יש לי כזה גם! בעל ואישה הלכו למסעדה. בא אליהם מלצר ושאל מה ירצו לשתות. הבעל ענה- "אני רוצה יין אדום, ולאישה...טקילה בכוֹס". אז המלצר הגיא לה בכוס.