אנשים כנסו!

ElinorL

New member
אנשים כנסו!

יש לי כמה וכמה תמונות מצחיקות שאני פשוט חייבת להראות אותן למישהו ואיפה יכול להיות יותר טוב להראות תמונות מצחיקות מאשר בפורום צחוק? בקיצור תהנו כי אני מתחילה!

ElinorL

New member
קרם ידיים - תמונה אחרונה

זהו אנשים יש לי עוד מלא תמונות אבל נראה לי שזה מספיק
מקווה שנהנתם וצחקתם כמו שצקיך
יש עוד מלא תמונות מצחיקות ב-www.tovly.com תהנו!

ElinorL

New member
לא הייתי בטוחה

אם הומור פרובוקטיבי מתקבל בברכה או לא (ובגלל זה רשמתי שזה הומור מיני אבל לא נורא
) אני שמחה שאהבת את התמונות

I am a freak

New member
הומור מתקבל בברכה ../images/Emo13.gif

הומור מיני, זה כבר בפורום "הומור שחור". אהבתי מאוד, היו שם כמה שהצחיקו אותי ממש. .

ElinorL

New member
הומור שחור?

אף פעם לא ראיתי את הקשר הזה... תמיד זה התקשר לי לשואה, אסונות וכו' אבל אם אתה אומר אז כנראה שאתה יודע יותר טוב ממני

freak2100

New member
../images/Emo31.gif שלילי...

לא כל דבר שלא מוצא חן בעיניך צריך להגיע להומור שחור
הומור שחור זה על דברים כמו מוות ואסונות (אם אתה רוצה הגדרה מדוייקת גם יש לי כי במקרה אני מתכונן למבחן בספרות עכשיו ובמקרה ההגדרה של הומור שחור כלולה בסיכומים שאני קורא... אבל עזוב) בדיחות גסות, וזה לא משנה כמה גסות, לא קשורות להומור שחור (אלא אם זה נגמר במוות
) בעבר היה רעיון של סימון הודעות בפורום עם סמיילי מיוחד לכל נושא, למשל לדברים למבוגרים בלבד היה
- אבל זה לא נשמר... בכל מקרה, בדיחות מצחיקות שמכילות גסויות כן קשורות לפורום. מה שלא מתאים לפורום זה תמונות גסות לא מצחיקות - וגם כאלה מעלים לפעמים מסיבות לא ברורות
כמובן, זאת דעתי. יכול להיות שאחרים לא יסכימו איתי.

ElinorL

New member
אני איתך פריק

התמונות ששמתי היו מיניות אבל בטאקט ואני חושבת שזה רעיון טוב לשים סמל לבדיחות "לא קונבנציונליות"

I am a freak

New member
לצערי, אלו לא ההנחיות שקיבלתי

לי הובהר חד משמעית שתמונות הכוללות עירום, לא משנה כמה מצחיק הוא, מקומן לא בפורום. החלופה הייתה לפורום הומור שחור, כי יש הכניסה מותנת רק לגילאי 18 ומעלה. מקווה שהבהרתי את עצמי.

למעלה