אנשים כנסו...

minimous

New member
אנשים כנסו...

אוף אני שומעת עכשיו את "רגע פרטי" שיעל שחר, עדי כהן וענת בן חמו שרו... ענת בן חמו היא זמרת כל כך טובה... אני לא מבינה למה העיפו אותה ולא, היא לא אחותי\בת דודה\דודה\חברה וכו'.... אני פשוט חושבת שהיא זמרת כל כך טובה ויש לה קול פשוט מצמרר קשה לי מאוד להבין איך חנה גור נשארה וענת בן חמו הלכה... אני פשוט לא מצליחה להכניס את זה לתודעה... שלא תחשבו שיש לי משהו נגד חנה גור אבל אני חושבת שענת בן חמו עוקפת אותה בהרבה הרבה ולפי דעתי חנה גור נשארה שם בעיקר בגלל הסיפור חיים שלה ולא בגלל שהיא שרה יפה... יש לה קול בסדר, אבל ענת בן חמו ב-ה-ר-ב-ה יותר טובה ממנה!!! אני יודעת שאת ענת בן חמו כבר אי אפשר להחזיר לתוכנית וגם מצאתי לי כבר פייבוריטים אחרים אבל ענת בן חמו תמיד תישאר הפייבוריט מספר 1 שלי!

JungleBoi

New member
מי ששרה ממש יפה ב"רגע פרטי" זו

דווקא עדי כהן ענת ויעל סטנדרטה, לא מעבר.

שיר מדהים ושלשיה ענקית

ענת בן חמו - אני פשוט נדהם פצצה של זמרת השיר הזה עומד לתפוס תאוצה יש שם שילוב ווקאלי יוצא מן הכלל פשוט התרגשות. אולי הפעם תיצא מכוכב נולד שלישיה, מזמן לא היתה שלישיה כזאת איכותית.

משמיעים את השיר הזה בביצוע שלהן

כל הזמן בגלגל"צ- אני חייבת לציין שענת פשוט הורסת את השיר, הוא פשוט גדול עליה sorry אבל הקול שלה לא יציב...

perrinat

New member
דווקא ברדיו שמים את הביצוע../images/Emo103.gif

של ריטה [ממה שיצא לי לשמוע] שיר מהמם

Flendy

New member
ענת היא החוליה החזקה בשיר!

אם כבר יעל שחר הבינונית הכי פחות מרשימה. ענת בן חמו יוצרת סביב החלקים שלה בשיר הזדהות וחום. חזקה מכל הבנות למעט סשה-הקול הדקיק שלה,לצד הכוח שהיא מויאה ממנו-תופעת טבע של ממש!

למעלה