אנשים כנסו!!!

Mc Shuf Shuf

New member
אנשים כנסו!!!

תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב!!!!!!! תברחו מהטכני אל תתקרבו אליו כל מי שמגיע לשם רק מצטער כל המדריכים וכל זה עדיף לבלות בחוץ וכל הקטע של היג' יד' עדיף לא ללכת כי זה טוב רק לקריירה צבאית בקיצור המלצה לכולכם מתלמיד שהולך לסיים יב' ברחו משם

pure_as_fire

New member
זה שלך יצא יותר חרא מטוב

לא אומר שלכולם זה ככה שכול אחד יעריך תמקרה שלו

Mc Shuf Shuf

New member
זה ממש לא נכון

אני לא יודע מה איתך אבל שישים אחוז מאלה שמגיעים לטכני מתחרטים בסוף ותאמין לי שלא יצא לי מזה חרא כי אני עושה שם בית זונות אבל פשוט אנחנו צריכים להיות אמיתיים ולהבין שזה חרא של מקום נכון שתמיד יש את מורעלי הטכני שכל העולם שלהם זה חיל האוויר וללקק למדריכים ולמורות ואולי אתה כזה

pure_as_fire

New member
לא אני לא כזה

ואתה בכלל לא מסיק מסקנות מהר בלי לברר ולהפעיל קצת את השכל כמו שאמרת 60 אחוז, על פי טענתך זה עדיין לא כולם אני באתי לשם בישביל הלימודים לא כדי שאנשים מלמעלה יאהבו אותי כי אין לי עניין להשאר בקבע ארוך, חוץ מזה שכבר חתמתי עליו.

ileg

New member
אתה סתם

חולה צבא!!!! מכרת את נשמתך לשטן!!! בטכני לוקחים לנו תילדות!!! במקום ללכת לבצפר רגיל שתי מטר מהבית בכיף ולסיים בצהריים וללכת עם חברים וכאלה אנחנו תקועים בבסיס מסריח עם מפקדים שלא מרשים אפילו לתקוע נאד בלי בקשת חניך ועם מסדרים וניקיונות ומה שבא להם... אלוהים כמה שאני מצטער שלא הספקתי לעוף מהחור המסריח הזה....

ileg

New member
אתה סתם

חולה צבא!!!! מכרת את נשמתך לשטן!!! בטכני לוקחים לנו תילדות!!! במקום ללכת לבצפר רגיל שתי מטר מהבית בכיף ולסיים בצהריים וללכת עם חברים וכאלה אנחנו תקועים בבסיס מסריח עם מפקדים שלא מרשים אפילו לתקוע נאד בלי בקשת חניך ועם מסדרים וניקיונות ומה שבא להם... אלוהים כמה שאני מצטער שלא הספקתי לעוף מהחור המסריח הזה....

הצילו את נשמותיכם !!!

הטכני הוא מפעל מסריח, אני נמצא שם כבר שנים רבות ויודע מה הולך בטכני. הם לוקחים אנשים רגילים (חומר גלם) מעבירים אותם דרך תהליך מסויים (עיבוד) ושולחים אותם לבסיסים (מוצר סופי). שוחרים וחניכים בבסיס הם לא בני-אדם מבחינת המערכת אלא רק אוסף של מספרים. בטכני אתה לא בנאדם - אתה מספר ! וכן, אני כן מורעל על חיל-האוויר. אבל ללמוד בטכני זה לא שווה והמון אנשים מתחרטים ובצדק. כי בכיתה ט' ו-י' שוטפים לאנשים ת'שכל על חיל-האוויר הטוב בעולם. מה שלא מספרים להם זה שמיעדים אותם להיות חיילים סוג ב', לעבוד בטייסת ולטפל בציוד. לקום כל בוקר ולהסתכל על מטוסים ומסוקים שהם בחיים אבל בחיים לא יטיסו, רק לשמן, לגרז, לחמש , לטפל ולקק את הכלים של החיל הטוב ביותר בעולם. שוחרים מיועדים תמיד לשבת במוסכים ובדת"קים ולעשות את העבודה השחורה. בזמן שהטייסים, טסים מפציצים ומזדיינים !!!

Mc Shuf Shuf

New member
נכון

תבינו גם נא יחשבתי על כל זה וגם אני בכיתה י' הייתי בטוח שאני ממשיך יג' יד' ושאני רוצה קבע אבל הבנתי ש....... הכל זה סתם והם מראים את הדברים לא כמו שהם הם עושים הכל יפה ולא מראים את הדברים הלא טובים ויש הרבה כאלה אז הגעתי למסקנה לא להמשיך יג' יד' למרות שהם רוצים שאני ימשיך ותבינו אח שלי בטייסת והוא בעצמו אמר לי שכל מה שאומרים בטכני זה הכל שטיפה והכל בטייסת שונה אז תחשבו על זה לפני שאתם עושים צעד......

Mc Shuf Shuf

New member
הוא צודק!!!!!!!!

שוחרים יקרים אנא ברחו מהטכני אני בתור אחד שמסיים יב' השנה אומר לכם תברחו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תצילו את נפשכם, חופשכם פשוט על תגיעו לשם תקשיבו לי אני יודע על מה אני מדבר!!! נ.ב זה לא MC SHUF SHUF רשם זה חבר שלו אבובו או בעיברית עומרי מלכה

למעלה