אנשים.....כנסו!

אנשים.....כנסו!

אני כמובן עדיין עצלנית ולא מנסה כלום! אבל אתמול בלילה...איכשהו הבנתי שאני חולמת...ומיד היו לי כאלה גלים כמו שמראים בטלויזיה כשמישהו חולם..ואז הכל מתבהר! אז זהו שהתחיל להתבהר לי קצת...ואמרתי לעצמי לא להתלהב יותר מדי כדי שזה לא יעלם! ואמרתי..."הגבר צלילות" "הגבר בהירות" ואפילו שפשפתי את הידיים..זה התבהר טיפה וזהו...זה לא נראה לי כל כך כמו המציאות! כנראה שהצלילות והבהירות באמת היו ברמה נמוכה! זה לקח כמה שניות וזהו! נעלם!(באסה) ואז אמרתי לעצמי שאני חייבת לזכור את זה (אני לא זוכרת בדיוק..) אח"כ היה לי עוד אחד....שבו ריחפתי כזה...והבנתי שאני חולמת...שפשפתי את הידיים..אבל זה נעלם מהר... איזה באסה! טוב לא נורא...בהתחשב בעובדה שלא ניסיתי כלום!

MoonShield

New member
מגניב!

אני מציע לך להפסיק להתעצל ולהתחיל להשקיע ברצינות... (חחחחח מי שמדבר) כמה זמן את בערך מנסה?

אני לא....

התחלתי מלפני חודשיים עם היומן חלומות..אבל הפסקתי (עצלנות) ואח"כ עברתי לבדיקת מציאות...עשיתי את זה בערך יומיים! וזהו...והפסקתי!

KEiN

New member
אל תפסיקי עם היומן חלומות

ואפילו כדאי שתחשבי על יומן חלומות כשאת הולכת לישון- ככה תלכי לישון בציפיה יותר גבוה לחלום ברור... אם הייתי במקומך- וזה היה בא לי כלכך בטבעיות- הייתי לוחץ על הגז חזק- כדאי לך להתאמץ...

למעלה