אנשים, כנסו!!!!!!!

3dboy

New member
אנשים, כנסו!!!!!!!

טוב, אז ככה זה הולך: התקנתי נורטון פרסונל פיירוול לפני שבועיים בערך, ולפני שבוע התחילו התקפות רציניות... של יוזרים מאירופה בכלל... אבל הם פורצים עם סאב סבן!!! והפיירוול שלי חוסם אותם אז מה שאני רוצה לשאול אותכם זה, איך מפסיקים את זה??? (אין לי טרוייני במחשב, זה בטוח!) ואיך אני משיג עליהם מידע לפי האייפי?אבל מידע ממש ספציפי, עד עכשיו הצלחתי להשיג רק את שם הארץ והספק... :( אם אתם יכולים לעזור לי אז אני אשמח מאוד! בתודה 3dboy

uzi2

Active member
אוקיי

אז ככה, כל מה שכרגע הכי מומלץ לעשות, זה לבדוק בקונפיגורציה של נורטון איך מכבים את כל ההודעות הללו. להודעות הללו אין שום ערך. את המחשבים של כולנו סורקים כל הזמן מכל העולם לחפש פורטים פתוחים. מה שצריך לעניין אותנו, זה מה שקשור לאבטחת המחשב שלנו, ולא אינפורמציה על נסיונות עקרים שהיו גם עקרים ללא הפיירוול. אחד מהחסרונות של הפיירוול של נורטון, זה שהוא מציג תקשורות עקרות כנסיונות פריצה מסוכנים. אין הרבה מה לעשות, וממילא בדוגמאות הללו המחשב שלך מוגן כנגד נסיונות הפריצה הללו גם ללא הפיירוול (כי אין לך את ה- subseven). אם בכל זאת אתה רוצה לאתר את הילדים שסרקו את המחשב שלך, הדרך היחידה זה לקחת את הפרטים של ספקית שרותי האינטרנט שלהם, ולהעביר לכתובת ה- abuse שלה אינפורמציה מלאה על הנסיון ועל הזמן המדוייק שלו. יותר מזה קשה לעשות משום שבד"כ הכתובות הללו מוקצות באופן דינמי, ולכן בזמנים שונים משוייכות למשתמשים שונים. מה הסיכוי שספקית שרותי האינטרנט תעשה משהו? הסיכוי ממש קלוש, כי החוק במרבית המדינות אוסר פריצות אבל לא אוסר סריקות, וגם החוזים עם ספקיות שרותי האינטרנט בד"כ לא אוסרים את הסריקות בלבד.

למעלה