אנשים כנסו

mariana

New member
בכייף ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

יש לך איזושהי אכזבה בתקופה הזאת, או שסתם קפצת לבקר ולהישאר? בכל זאת שיהיה לך יום נפלא. באהבה

בעיקרון קפצתי לעזור לכול מי שצריך../images/Emo24.gif

כול מי שמאוכזב אני כאן,ותידעו שתמיד תמיד חובה לחייך לא חשוב עד כמה קשה לך ואתה מאוכזב זה המתכון לאושר בחיים

@@

New member
מטורפת עם חוטיני ../images/Emo41.gif

אחלה שם כינוי ואחלה של חתימה. ברוכה הבאה לפורום שלנו, כייף לראות אנשים כמוך שמחים לעזור.

ליאור 30

New member
אהלן מטורפת אני רק מקווה שאת......

פחות מטורפת ממני ועכשיו תגידי לנו בבקשה מי את ???בת כמה??תספרי על עצמך קצת???? מה את חושבת שככה באים לכאן בלי להגיד מי את ומה את ועוד בביקיני תרודי מיד את הביקיני ונבדוק עם נקבל או לא נקבל אותך לכאן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עזרא רונן סידי שנעלם לנו אתם מסכימים איתי או לא וג´סי ריקי מרין גילי ניקולי אתם שקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט לא להתערב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בקיצור ברוכה הבאה מאיה אחרי שתעני על השאלון מקווה שנקבל אותך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יוווווווווווווווו אני לא מאמין איזה רע אני ליאור

@@

New member
סידייייייייייייייייייייייי

אני רואה טוב? זה סידי? מה קורה לך? איפה נעלמת? אני רוצה תשובות ומיד!!!!!!! אני שמחה לראות שחזרת אלינו אני מקווה שזה לא חד פעמי יום טוב

sidi

New member
דבל שטרודל :)

לא קורה לי כלום, הכל בסדר פשוט הייתי צריך קצת שקט אבל אל תקחו את זה אישי. מה שלומך?

@@

New member
מתוקי ../images/Emo24.gif

"לא לקחת אישי" ????? אז איך אתה רוצה שנקח את זה? זה קצת מעליב שנעלמת, אבל אני מבינה אותך, אם היית צריך קצת שקט אישי, זה כנראה נבע ממשהו. סידי, אני אשמח לדעת מה עבר/עובר עלייך, אתה יכול לשלוח לי באישי, אם אתה לא רוצה "לחשוף" את מה שקרה. בכל אופן זה אומר שאתה נשאר? כי אני מאוד אשמחחחחחחחחחחחח
קבל
יםםםםםםםםם ו
ותתתתתתתתתת על החזרה שלך

sidi

New member
לא היתה בכוונתי

להעליב אף אחד פשוט הייתי צריך קצת שקט אישי כפי שהגדרת את זה. וכן אני נשאר

@@

New member
../images/Emo25.gif על זה שאתה נשאר

אני שמחה, התאקלמות מהירה אוהבת

GALI02

New member
יו, אני לא מאמינה...

סידי מה ששששלומך? מה חחחחדש? יובלות שלא ראינו אותך כאן. אבל כמו שהבנת לא שכחו אותך כאן יופי שחזרת
גילי

sidi

New member
תודה רבה

על קבלת הפנים
אצלי הכל בסדר, אין חדש.

jess ועוד

New member
ברוך הבא

מקווה שאתה בסדר והכל מתקתק כמו שצריך ומה שלא נשאר איפה שהוא שם רחוק ולא מטריד אותך יותר יום מופלא !!!!

למעלה