אנשים, כנסו שנייה...

kfm

New member
גל....

את באה גם לאלה שאחרי? מקווה שכן.......(:)

greeneye

New member
יאפ!

זוכרת איך צווחנו אחרי שהצטלמנו עם טל? ואז בא המאבטח וקיפץ במקום וצווח? ואז הוא כזה צווח ואז פתאום בקול רציני הוא אומר- "עכשיו תצאו". איך נקרעתי!

kfm

New member
טחחחחחח נכון!!

וואי את יודע שאחרי זה....שיצאנו החוצה...אז סתם צילמתי את השלט של הMTVS (אחר כך נשרפו לי הפילים...לא משנה...) אז הוא בדיוק עמד שם עם עוד שומר אז הוא אומר לי "מה באת לצלם אותי?" ונקרע מצחוק....עכשיו, זה לא היה כ=ז=ה מצחיק.... ואז....נפל לי האסימון (...מוזיקת רקע מותחת: תתתתתתתתאאאאאאאםםם....חיחי איי אני הורסת אותי) וקלטתי שזה אותו אחד שבגללו לא הצטלמתי עם קיציס!!!!! אותו אחד שבדיוק כשקיציס כבר התקרב כדי להצטלם איתי הוא הכריח אותי ללכת!!! אז *דיברתי איתו* אם את מבינה למה אני מתכוונת.... והוא הבטיח שפעם הבאה שאני באה הוא לא אומר לי כלום ואפילו הוא מברך אותי כשאני נכנסת....

Yuvalenko

New member
ספיר??? גם את תהיי שם?! אוף!../images/Emo46.gif

רק אני לא בא ביום רביעי???? טוב תמסרי לטל ד"ש בשמי...

kfm

New member
ואני. גמני לא באה...לצערי הרב כמובן

ואם כבר דש"ים אז גם ממני.....וגם לקיציס כמובן. (:)

~*~gaL

New member
אני,

ואני מקווה שהפעם אני לא אשב במקום מסכן חיים ;)

~*~gaL

New member
בואי רק נגיד ../images/Emo8.gif

שאני ורבית ישבנו במקום לא יציב כ"כ בצילומים הראשונים
למעלה למעלה...

kfm

New member
חחח...((:) בטח בפיצוץ ההוא

היה לכם *קופצני*....חיחיחי

כן, בהחלט סכנת חיים...../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הלוואי והייתי מצליחה להגיע מחר לצילומים אפילו אין לי בעייה לשבת שוב במקום ההוא- העיקר להיום שם...
טוב, אני נאלצת לחכות עוד שבועיים. כל מי שהולך- תהנו!

greeneye

New member
כנ"ל.

השורה למעלה הזאת. למישהי כאן יש חברה סאדיסטית ביותר שנהנתה מלהפחיד אותי ולנער את הדבר הזה. אנחנו השורה המדוברת שיושבות עם רגליים משולבות.....נו...דיון השתנות התפתח בגללנו!

~*~gaL

New member
את בטוחה? ../images/Emo8.gif

דיי חשבתי שהוא התכוון לחברות שלי... אגב... חברות שלי היו אלו שהזיזו את זה... נראה לי...

greeneye

New member
הוא התכוון לשורה הרופפת שלנו.

אגב, ישבתי ליד פולי (נראה לי) ולא שמתי לב.....

PlAyBoY gIrL

New member
אני רוצה

אבל אני נאבקת כבר כמה חודשים להשיג כרטיסים! ולא חוזרים אלי!

למעלה