אנשים כנסו שניונת:

אנשים כנסו שניונת:

אתמול חזרתי מטיול שנתי של יומים(וזאת הסיבה שלא הלכתי להופעה בת"א
) מה שרציתי להגיד זה שאתמול הייתי בעכו במהלך הטיול וראיתי שם באחד הבאסטות בשוק של עכו שמוכרים לא פחות ולא יותר את ההופעה קיסריה 2004 צ-ר-ו-ב כ-מ-ו-ב-ן ולא אמיתי והתמונה שהם שמו על האריזה כל כך בלי צבע ולא יפה יכול להיות שהם הקליטו מהטלויזיה העבירו לדיסק די וי די ומפיצים באופן בלתי חוקי הקיצר זה מזה עיצבן אותי חבלז ושאלתי היא מה דעתכם בענין

שלום לום לום

עומרייייי איך היה בטיול???? מקווה שנהנת!! זה לא חדש שמוכרים דיסקים ודי וי די צרובים אין הרבה מה לעשות בקשר לזה חוץ מזה שאנשים לא יקנו עכשיו מי שמעריץ שלה מן הסתם יקנה מקורי ומי שלו .....הפסד שלו!! בקשר לדי וי די ניראה לי באמת עובדים על האנשים אבל מגיע למי שקונה...

בטיול לא היה משהו כנסי

בכפר נופש ברור שלא נתנו לישון דפקו על חלונות המון בלאגן היה ביום הראשון מסלול של 4 שעות מאוד קשה סלעים חול ובאותו יום הינו בניקרות מי שמכיר יום למחרת בפקיעין שזה כפר ערבי היה משעמם אחר כך בחוף אכזיב היה נחמד ילדים אספו רגלי סרטנים אני גם ראיתי כמה סרטנים סרטן אחד יצא לו הרגל והוא ברח חחחח אז ילד אחד לקח את זה איכס אחר כך בעכו היה סיור מהיר יחסית וזהו

נשמע סבבה

בטיול האחרון גם אני הייתי בפקיעין בכל מיני מסלולים ובחוף אכזיב...היה אחלה..

עומרי טולים שנתיים זה דבר מהזה מעצב

למרות שאף פעם לא היתי באחד כזה בכל מקרה גם אני רואה בבסטות שבשכונה שלי קלטות צרובות של שרית וחבל צריך להילחם בזה עד חורמה

חח לדעתי דווקא זה כיף טיולים שנתיים

שנה שעברה הייתי איפה שעומרי היה,חוץ מהקטע של לתפס על הרים,גבעות אנערף היה מויייי כיף!

אוי

טיול שנתי = טראומות!!! מזה החרא הזה נותנים לנו לטפס על הרים!!!! חצי שיכבה מתעלפת! מתה! מתייבשת!! ז' לא ידעתי שזה ככה יצאתי ח לא רציתי בסוף שיכנעו אותי תאמינו לי אין מצב שאני יוצאת השנה גועל נפש ושלא נדבר על איזה יצורים מוצאים בחדרים המסריחים שמ\ביאים לנוט... בעעע

tamam44

New member
לעומרי

ניתן לצרוב דרך מחשב די וי די של כל דבר. אני צרבתי את קיסריה 2004 צרבית גם כמה קליפים ואני יכול לראות את זה בדי וי די שקולט צרובים. יכול להיות שזה מה שהם עשו .....

עומרי וכולם../images/Emo70.gif

זה לא חדש שמוכרים צרוב לדעתי זה ממש מגעיל ליצרוב ולימכור זה ממש לא יפה זה פוגע . ואני יודע שבחיים אני לא אקנה צרוב. כי את מי שאני אוהב אני יקנה איפלו ב- 10000 ש"ח העיקר שאני יודע שלא קניתי צרוב ושזה יתנהגות מגעילה ליקנות צרוב. איך אנשים לא מיתבישים לימכור או ליקנות צרוב זה גועל נפששש... שרית חדד המולשמת מלכה שלי

תמונה של שריתתת

אני צילמתי מהקלטה שהקלטתי של קיסריה 04 אז צילמתי עם המצלמת אינטרנט תמונה שלה מהטלויזיה האיכות לא משהו אבל קבלו

mor mor2

New member
טיולים שנתיים זה הכי סבבה בעולם!!

ובקשר לדיסקים הצרובים - בעיה שלהם..בסוף הם מפסידים!

מושיק20

New member
סיבה להצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo47.gif

אם שרית חדד לא היתה זמרת כל כך מצליחה, לא היו מזייפים את האלבומים שלה. אם מזייפים גם את ה-DVD שלה, זה מראה על הצלחה גדולה אף יותר. ברור שזה מבאס, אך לפחות אפשר למצוא בזה משהו מעט "חיובי".

למעלה