אנשים כנסו רגע H-)

סקאי :)

New member
אנשים כנסו רגע H-)

זה רק אני או שהפורום ניהייה ממש אבל ממש משעמם ? אין פה בכלל חיים !!!! אודי עשה טובה ותעורר את הפורום הזה ותן בו חיים ... יום טוב וירוק : ליבנת

kirk hammet

New member
אנחנו מודעים לזה

אולי זה בגלל שרק שלושה אנשים כותבים דברים בפורום הזה ?!

סקאי :)

New member
יש לך ...

יש לך עצה איך לעורר את הפורום הזה ???? אם כן כתוב לי בדחיפות יתרה אני חושבת שאני עומדת להתאבד !!! בברכת יום טוב : ליבנת

kirk hammet

New member
כן.

להביא עוד אנשים. ולדבר על כדורגל איטלקי , שם תמיד יש עניין. מנדייטה בלאציו , תשעים אחוז.

לא נראה לי,

שמנהל פורום שלא נוטל חלק פעיל בפורום חוץ מדיי פעם לזרוק דעה על מצב חוסר הנשמה,השחיתויות ושאר מחמאות לשחקנים שהוא לא אוהב,ידאג לשפר את הפורום. וחוץ מזה,אם לשפר את רמת הפורום לפי דעתך זה להביא אנשים אז הפיתרון שלך לא נראה לי רציני,מאיפה תביא אנשים? לזה צריך לדאוג מישהו אחר... מה רע כל כך בפורום? נכון שחלק מהאנשים בו לא קבוע אבל לפי איך שאתם מתארים את מצב הכדורגל בארץ שלנו,אתם יכולים לצפות שבפורום כדורגל(במצב של הכדורגל שלנו)יהיו אנשים? אופיר

kirk hammet

New member
אבל

כדורגל זה עדיין הענף הכי פופולארי בארץ , לא משנה מה המצב שלו , ואפשר לצפות לקצת יותר מזה.

נכון...

אבל זה מה שיש בפורום ולא צריך להגיד "הפורום הזה מת" בסך הכל על כל הודעה שאתה כותב אתה מקבל תגובה מכמה אנשים מקסימום כמה שעות אחרים שכתבת אותה,אם יש לך דרכים להביא אנשים לפורום אז זה רק יוכל לעזור,אם אין לך אז כל הדיבורים האלה מיותרים. אופיר

למעלה