אנשים כנסו רגע סקר...

v i rg o

New member
אנשים כנסו רגע סקר...

לפי דעתכם איזה שם הכי חזק??.. 1 Infected Mushroom 2 Skazi 3 Astrix 4 שם אחר לפי דעתי הכי מגניב ..Infected Mushroom חזק ביותר גם האחרים אבל סבבה

orberman

New member
...

כן השם עצמו אתה מתכוון? אז 1 ברור... סקאזי זה גם שם של חלק באוטו או לקוח של ההורםי שלי חחח כזה פעם אחת אמא שלי אומרת לאבא שלי צריך לסדר את סקאזי חחח אני כזה לא מבין בהתחלה חח, ואסטריקס? סתםכ זה לא יודע...

infected mind

New member
אם אני זוכור אז...

נכום שהם לקחו את השם מלהקה..אבל דובדב היה חלק מההרכב של הלהקה :)

TֱAֱMֱIֱR

New member
MishmoonKin V.s T a M i R

שם מנצח! בבבבבבבבבבבבבבבבבווווווווווווווווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!

psytherapy

New member
סתם מידע על אסטריקס

למי שלא מכיר את אסטריקס ואוביליקס צמד מנצח מקומיקס מהתקופה שהרומאחם נילחמו בצרפתים כל פעם שהצמד שותים שיקוי קסמים הם הופכים למנוצחים ואסטריקס הוא האיש הקטן והחכם ומין הסתם המוצלח בחבורה וגם אסטריקס זה סימון בכתיבה שאמור לציין משהוא חשוב זה ניראה כך +++++++++ לסימון הזה קוראים אסטריקס

Mike A

New member
זה Asterik

וכן, זה כוכבית חוצמזה, הצרפתי זה Asterix, לא Astrix.

PsyDream

New member
קצת תיקון ...

גם אני חשבתי שאסטריקס זה על שם הקומיקס הזה ... אבל זה לא נכון ... Astrix = אבי שמיילוב טריקס =]

orberman

New member
בעצם

הכי "מגניב" זה שם שיכול להיות לו מלא פירושים כמו X-Dream שהם בעצמם תמיד אומרים שהם סתם המציאו את זה זה לא איזה פירוש מיוחד בשבילם אני יכול לחשוב שזה מלא דברים וככה זה מגניב לא?

orberman

New member
בעצם2 חח

מזה השם Tiesto הולנדי? זה נשמע גם שם מגניב...(רק נשמע לדעתי...) אה וואלה גם הזיות Hallucinogen וגם Broken Toy Analog Pussy CPU Astral Projection - מה כאילו פרוייקט סטרילי? חחחח

Nofale

New member
../images/Emo132.gif

פרוג'קשן זה הסרטה אבל השם של זה אומר יציאה מהגוף או משהו בסגנון

למעלה