אנשים- כנסו מיד!

RReuTT

New member
אנשים- כנסו מיד! ../images/Emo41.gif

אני דורשת מכל מי שמפרסם עבודות שלו ובכלל מגיב וכותב הודעות כאן! תתחילו לשרשר!!! אל תפתחו לי הודעה חדשה על כל עבודה שלכם, וזה כולל אותך יוסי וזה כולל אותך תותי! שרשור זה שרשור! נמאס לי כל פעם להכנס לפורום ולהתעסק עם השטויות האלו. לתשומת ליבכם בבקשה!

yottami

New member
תירגעי אנחנו לא בצבא חמודה....!!!!!

יש פה מספיק ליצנים....לא צריך יותר......

RReuTT

New member
סליחה?

אתה כביכול עושה ממני צחוק עכשיו? אני באמת מצטערת אבל אני ביקשתי את זה עשרות פעמים וכנראה שאנשים פה לא ממש מתייחסים למה שאני אומרת ברצינות. מצטערת אין ברירה אחרת! חוץ מזה, אני עוד מתגייסת... אז תן קצת להתאמן

yottami

New member
זו ממש לא הכוונה....לא התכוונתי

לעשות צחוק ממך.....אבל הרושם הוא שאת עושה את זה לי......אני מפרש את הכתב לדיבור באופן טבעי...ואם היו מדברים אלי כך לא הייתי מתייחס ברצינות לאדם מולי, ואפילו הייתי צוחק לו בפניו ומלגלג עליו....במשך 4 שנים בצבא לא דיברתי בצורה כזו לאנשים עם כל העבד כי ימלוך הזה....אז ביננו זה מיותר קצת אחותי......הכל אפשר לומר בדרכי נועם.....כי סך הכל את ילדה טובה אסור לך להתקלקל.....שמעת?.......::::::))))))חחחחחואני מרשה לך לקרוא לי יותם......

RReuTT

New member
יותם, זה לא אישי, אתה יודע את זה

אני מאוד מעריכה את העזרה שלך כאן לגולשים וגם אני מאוד אוהבת את העבודות שלך אבל רק תעשה לי טובה אחת קטנה ופשוט תשרשר את זה אחד לשני ואל תפתח הודעה חדשה לכל קובץ שאתה שם כי זה באמת מיותר. וביקשתי את זה כבר כמה פעמים, אף אחד לא ממש התייחס לזה. אני שונאת לדבר לאויר. ועובדה שברגע שדיברתי בטונים קצת יותר גבוהים אתה כן התייחסת לזה.

Leeeeeeee

New member
מה זאת אומרת "לשרשר"?

כאילו להתחיל נושא ולהמשיך להגיב לאותו נושא?.... לא הבנתי את הקטע.......

RReuTT

New member
כן.

כנראה שאת לא היית פה ולא ראית מה שהיה כאן, אני פשוט הספקתי לעשות סדר... אבל אני לא אוהבת שפותחים הודעה חדשה על כל עבודה, אפשר לעשות שרשור שלם של כל העבודות, לא צריך לפתוח הודעה חדשה לכל קובץ.

למעלה