אנשים כנסו לפה

Little D

New member
אנשים כנסו לפה

אז ככה, אחרי די הרבה זמן התאספנו אני ו MC YAN והקלטנו שיר על המצב הבטחוני בארץ. לכל מי שרוצה ומוכן לתת את דעתו מוזמן... mc-yan lil´ d dj-injection

Little D

New member
../images/Emo59.gif

הק-פצצה.... "לא נותנים להרוג פה" ליברמן אביגדור...חחח

נחמד מאוד

קצת קיצוני מדי ופשוט מדי. אבל עדיין שיר מחאה טוב. אחלה פלואו יש לכם הביט גם נחמד ביותר. אתם יכולים לפרט מי זה מי?

mc-yan

New member
טוב..

אני זה השני הראשון זה lil d על ההפקה זה אחד חבר שלנו קלאבר מושבע dj-injection...ו...זהו זאת היא גרסא לא גמורה של השיר ובגלל זה היא גם במונו ויש עוד דברים שנוסיף לשיר.

EmGee

New member
איז שיר בנזוננננננננננה

אם ז´בוטינסקי היה יכול לשמוע אתכם מסר טוב ביט טוב פלואו קצת פחות מטוב והסאונד קצת מזכיר את השיר מבוגרים של מולטי וג´יז בול

multi

New member
חח גם אני שמתי לב ../images/Emo13.gif

אבל אם אנחנו מצליחים להשפיע על אנשים, סימן שאנחנו בדרך הנכונה
בקשר לביט- אין מלודיה או מוסיקה משמעותית, זה גורע מהביט שדווקא התופים שלו טובים חוץ מזה שהוא דיי חלש יחסית לשירה. בקשר למילים, ליריקס טובים, אני מתכוון מבחינת חרוזים וכל זה בלי קשר לתוכן ולמסר והפלואו- אתם עדיין נשמעים קצת עצורים. תזרמו, תהיו בטוחים בעצמכם תקליטו הרבה טייקים, כי יש לכם הרבה פוטנציאל, פשוט צריכים להשתחרר יותר לעשות את הפלואו פחות אדיש. מקווה שעזרתי, ובהצלחה!

ק ר ח

New member
אז ככה:

ישבתי פה עם חבר BIG G ואני וזה מה שאנחנו חושבים: אני:השיר חמוד,האיכות לא משהו יש זרימה והפלואו די טוב בקשר למסר היה כמה דברים שלא הסכמתי אותם(משהו כמו כל הערבים הם אותו דבר והם מחבלים) אבל סבבה,פטריוטי BIG G: צריך איזה שיפור קטן, יש מצב ליופי

mc-yan

New member
תראה..

אני לא הושפעתי מאף אחד בשיר הזה הוא שיר של הרגע... ושוב השיר לא ערוך הוא במונו ... וחסר בית ופזמון ... ואגב להגיד שהשיר הוא לא מלודי ?? !! ?? איך ? למה ? פרט ... בתודה mc-yan

multi

New member
אני מתכוון לביט

אין מלודיה, יש איזה באס כזה שבקושי שומעים אבל בעיקרון אין לחן

הגיע הזמן

לכזאת טראקה רק שיהיה ערוך ותאמין לי אם אנשים כמוכם מוצאים דיסק אני הראשון שקונה סחטיין חבל לא הקדשתם את לטי אן והאהבל הזה שפירסם אומנים נגד כיבוש

double M

New member
תגובה:

פלואו: השני טוב, הראשון קצת פחות. קול: הראשון קצת צועק והוא נשמע עצבני קצת. ביט:ביט נחמד אבל בלי מלודיה. מילים: גועל נפש גזעני. אההה ושכחתם לכתוב שאתם פועלים בעידוד המפלגה הנציונל-סויציאליסטית...

Little D

New member
../images/Emo6.gif

כן כן כן השיר הוא פשע גזעני וחמור בלה בלה בלה בלה בלה... ...בלה בלה ובאמת שצריך שיהיה כבר שלו... בלה בלה

G MaN aka Satla

New member
אני מכיר אותך

היית במסיבה של העסק הבאת פריסטיילים כזה עם חברים שלך לא?

למעלה