אנשים-כנסו ותעזרו!

אנשים-כנסו ותעזרו!

אז ככה: יכול להיות שאני יבוא לניצנים.....אבל אני רוצה רק להופעה של אביב גפן...אז היא ב-25.7, אבל מתי? מישהו יודע בערך שעה? אני יודע שהיא באמצע הלילה משהו כזה לפני השקיעה...תעדכנו אותי זה חשוב כי יכול להיות שאני ילך עם חברים ואבא של אחד יקח אותנו אז כדי לדעתממית לסוע לשם והכל...... בתודה מראש! מיקי. נ.ב: דיי אני לא יכול להפסיק לצפות בהופעה בפסטיעל ערד 94!!! (אוקיי גם הקלטתי אני מקווה שזה הקליט...) למה לעזאזל הפכו את ערד לשירה בציבור וכל הזבל הזה??????? אופפפפפ!!!! ולמה אביב לא עושה יותר הופעות כאלה עם כל האיפור והצרחות והכל...(או שהוא יפתיע בניצנים?!?!)

rainbowgirl

New member
בקשר למתי ההופעה אני לא יודעת...

אבל בקשר להופעה ב94 -אני גם רוצה שהוא יחזור לאיפור ולצרחו,אבל לא נראה לי שהוא יעשה את זה בניצנים ,כי ממנטו מורי זה דיסק שקט..... יש לי שאלה. איזה דיסק לקנות? חלולים או אביב גפן 3?

קומיקס

New member
אממ אה טועה...

שלחו לי באי מיל מהאתר הרישמי של אביב ש... כדי ליקנות כרטיס לבית התרבות ב-13.7 כי רק אז יהייה ניתן לישמוע שירים ממומנטו מורי ז"א שבניצנים הוא ישיר שירים מדיסקים יותר קודמים ובקשר לדיסקים הייתי קונה את אביב גפן 3.

אביב לא ישיר ממנטו מורי???

כאילו זה לא יהיה כל-כך נורא, אבל מוזר..........
אתה בטוח???? לא נראה לי, כאילו הוא אמור לשיר שירים מהדיסק החדש....

קומיקס

New member
תשמע...

זה גם לי נישמע לא הגיוני אבל הליקון יודעים על מה הם מדברים כניראה הוא ישיר קרן אור ועוד שיר אחד וזהו..

למעלה