אנשים כנסו דחוף...

אנשים כנסו דחוף...

הסתבכתי פה עם הוויכוח בקשר לדת... זה אומר שאם אני אוהד הפועל זה נוגד את הדת שלי?? שוש אולי תסבירי לי כי זה מדקא אותי לחשוב שאני אוהד קבוצה ששונאת דת!! זה לא נראה לי נכון כי יש מלא אנשים בהנהלה ואוהדים דתים!! תודה מראש!

מיכל 222

New member
רק במכבי

תוכל לימצוא אהבה לדת ופינחס גרשון שאתה שונא כל כך צדיק גדול אחד מלו" צדיקים

מיכל 222

New member
טוב שאתה יודע

פסוקים בתורה אין לך שום דבר לומר אז אתה זורק שטויות תחשוב איפה כל הזמן הולכים לכותל וכפרות ותרומות אם לא פיני גרשון בתור דתי אתה צריך לכבד את מה שהוא עושה אגב ביתר ירושליים סובלת עד היום מטקס הצגת שחקנים בתישעה באב אז אל תדבר על מועדון אחר

לפחות הם מבינים שטעו...

ומכבי לא מבינים! וכמו שביתר סובלת גם אתם תסבלו! ובתור אדם דתי אני נסלד לשמוע אותו כל פעם! בתור אדם דתי? לידיעתך דרך ארץ קדמה לתורה!

z dead

New member
כן..

פיני גרשון צדיק גדול. גם גזען,גם שחצן וגם יהיר,וגם מלבין פני חבריו ברבים. מזה צדיק... ומעניין שכולם צריכים לשמוע על התרומות שלו. רק במכבי יש אהבה לדת ולציונות בגלל זה משחקים שם 7 גויים..

תמרון66

New member
מה אתה דפוק?

אם יש איזה אוהד" אחד?! שמבלבל תשכל. אתה לוקח אותו רציני?

שiש

New member
"שוש אולי תסבירי לי?" :)

אני לא נכנסת לויכוחים כאלה בעיקר כשחלק גדול מהם לא נובע מרצון להבין וללמוד, אלא סתם מתוך הנאה להתווכח. לא מתאים לי. חיימ'קה, זה שאתה אוהד הפועל בהחלט לא נוגד את הדת שלך, ואין כזה דבר "קבוצה ששונאת דת". יש "אנשים ששונאים דת". ובהפועל, כמו בכל חברה, יש גם מאלה. אין לך שום סיבה להיות בדכאון, לפחות לא בעניין הזה.

z dead

New member
חיים..

מה שיפה במדינה דמוקרטית וגם בקומוניזם. זה שלכל אחד מותר להביע את דעתו ואין כפיה מהסוג שאנשים כמו הדפקט שפתח את השרשור הקודם. נכון קומוניזם מבוסס על אתיאזם,אבל מצד שני לא נעשה שום דבר נגד אנשים מאמינים באף מדינה שבה הקומוניזם שולט,להפך. ברוסיה הקומוניסטית היהודים לא נרדפו,גם סטלין שהיה חתיכת חרא טבח בנוצרים וכמעט ולא נגע ביהודים,וסטלין הוא לא בדיוק דוגמא לקומוניסט. בקובה..יש חופש דת מלא. גם בסין. קומוניזם מבוסס על אתיאזם מהמחשבה הפשוטה שכל האנשים שווים,בלי הבדלי גזע,דת,ומין.

שiש

New member
ובישראל

נהוג גם שיש חופש ביטוי. מה התנפלתם עליו? מה הוא בדיוק כפה עליכם? אז אמר. אתם לא חייבים להסכים איתו. זה הכל. שבת שלום לכ-ו-ל-ם. בלי שום הבדל של דת, גזע ומין.

z dead

New member
כפרעליך

הבן אדם תקף אנשים אישית.. אותי ואת עמית אסור לעצבן :) אף אחד לא קפץ עליו. יותר מזה גם הטענות שלו היו מגוחכות,והוא גם קובע מי הוא יהודי ומי לא. מי אוהד הפועל ומי לא.. נו באמת..

תמרון66

New member
שקר!

שאלתי במה מתבטא! ואמרתי שיכולים להיות בודדים אבל רובם יהודים מאמינים!

z dead

New member
תגיד..

אתה אידיוט או שאתה דביל? כשתחליט תחזור אליי.

שiש

New member
כפרעליך בעצמך

גם אם אילו טענות מגוחכות בעיניך, אין זה אומר שהן מגוחכות בעיניו. הבעיה כאן היא שכל אדם שרק מעז להשמיע דעה הפוכה לדעתנו (לא רק בענייני דת) זוכה למתקפה חביבה. לא חובה שזה יהיה ככה, נכון? ואתה, תמרון, תרשה לי להגיד לך משהו. יפה שאתה מאמין, ויפה שאתה דבק באמונתך ומגן עליה ככה. באמת. אבל דברים כגון מה שעשית כאן - יוצרים בעיקר אנטי לדת ולדתיים. להגיד לאדם "בוא לביכנ"ס, רק לפעם אחת, מה 'כפת לך" בטוח לא יביא אותו לשם. זה רק יכעיס אותו. בשביל להכנס לויכוחי דת צריך גם להיות בקיא בנושא. יש מליון שאלות, ולאנשים קטנים כמונו לא תמיד יש תשובות. כאדם דתי שגדל בבית דתי, דברים שנראים לך ברורים לגמרי - בכלל לא ברורים ולפעמים לגמרי לא מקובלים על אלה שגדלו באווירה אחרת. אתה צריך להבין את זה. יאללה, בני אדם-ללא-הבדלי-דת-גזע-מין-וגיל [=מוקדש לעמית]- תעשו סולחה, ותסגרו את הנושא. ושבוע טוב לכם, דרך אגב.

למעלה