אנשים כנסו דחוף!!!!!!!!!!!!!!

אנשים כנסו דחוף!!!!!!!!!!!!!!

מישהו חזר היום הביתה לפני 12:20???????? אני כן! בכל מקרה היה פרסומת למורדים בפוקס קידס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

love camila

New member
אולי ישימו שוב כי אני יראה ליזי

ליזי מקויגר ואז אולי יהיה שוב פירסומת של המורדים!! אממ נזכרתי צריכה ליקנות קלטות להקליט מורדים!

G@T

New member
ראיתי הרגע>>>>

חחח טלי את תהאבי את זה זה היה עם פאבלו
-רק פאבלו- בטח כל פעם יש למישהו אחר....דווקא פרסומת יפה חחח
*מחכה קשות ל22 לחודש*

love camila

New member
גם אני ראיתי כנסו!!וגם טליי

כזה בנחה אומר: רשום למעלה אני פבלו ואז הוא אומר אני מורד ואז נראה לי הוא אומר ספרדית הוא עיברית אז ניפגש בפוקס קידס איזה הורס הואא!!!!!!

יאוווווווווווווו

אנשים ראיתם את הויוה של החודש?????? איזה מגניבים הם!!!!!!!! 1. אין להם טעויות! 2. יש ת-ק-צ-י-ר לשידורים של מורדים!!!!!!!!!!! 3. יש כתבה ותמונות מהממות! 3. התמונה ששמו בפרסומת של המבצע מדימההההה!!!!!!!!!!!!

לכל אלה שכותבים מריסה!

עכשיו אתם רואים שאתם טועים??????????? בעיתונים כותבים מריצה! בתירגום כותבים מריצה! בפרסומות לסידרה כותבים מריצה!!!!!!!!! מי צודק עכשיו???????

G@T

New member
../images/Emo26.gif*מוסיפה*../images/Emo36.gif

אוקיי אני חייבת להוסיף עוד קטילות עליכם!!!!!!!! כל מי שאמר שכותבים/אומרים מריסה ולא מריצה-in your face
חה חה חה חה *צחוק ערמומי* אומנם לא ראיתי את הפירסומת של מריצה רק של כל השאר *בוכה קשות* אבל בכתבה זה אכן מריצה!!!!!! יו איזה כיף להיות צודקות הא טלי?? *נזכרת* אחד פה שקוראים לו "דרך המורדים" רבתי איתו על זה שזה מריצה
אווווקיי-אמרתי לך?? יאללה תביא ת´כסף!!!!{
} אני סבלתי את הצעקות "מריצהההה" כל הפרקים מסוניה וזה העיר את כל הבית, רואה שאני לא טועה?? ~התלהבות יתר~

love camila

New member
הינה קחי התמונה ודף של המבצע

דרך אגב כל הזכיות שמורות לילד בשם מאור!!

love camila

New member
סתאםם בצחוק !!משעממם לי סתםם!!

להירגע פשוט אנ שונאת יש כאלה ששמים על זה מלא כתובות!

../images/Emo12.gif

טוב אבל אחר כך תמיד מתעלמים ממני פה למשל הכנתי לכם אנימציה והשקעתי בה המון ואף אחד לא תרך להגיב

../images/Emo4.gif

נילי אני אשלח למי שרוצה במסינג´ר או באי סי קיו כי זה גדול מידי בשביל לעלות לפה

למעלה