|ספוליר| אני דווקא חושבת שיהיה מגניב לראות את לור נשואה ללוק ובהריון. זה צריך להיות נורא מצחיק...
M MiriOrit New member 28/4/06 #31 |ספוליר| אני דווקא חושבת שיהיה מגניב לראות את לור נשואה ללוק ובהריון. זה צריך להיות נורא מצחיק...
D DarkMagic17 New member 24/4/06 #15 הלוואי שהיית מסבירה את ה"אהמ"../images/Emo3.gif עם הסניליות שלי אני בקושי מצליחה לזכור פה שמות בטח ובטח שלא לזכור מי אוהבת את דין ורורי, מי את לוגן ורורי, מי את ג'ס ורורי, מי שונאת את רורי באופן כללי ומי מתמקדת פשוט בלורליי
הלוואי שהיית מסבירה את ה"אהמ"../images/Emo3.gif עם הסניליות שלי אני בקושי מצליחה לזכור פה שמות בטח ובטח שלא לזכור מי אוהבת את דין ורורי, מי את לוגן ורורי, מי את ג'ס ורורי, מי שונאת את רורי באופן כללי ומי מתמקדת פשוט בלורליי
A Alaithlos New member 24/4/06 #19 זה בסדר.../images/Emo15.gif כל הודעה כזו, ברוכה היא. ולא חשוב איפה.
G Girl From Mars New member 24/4/06 #22 ספויילר למעלה.../images/Emo7.gif בערך. אז מה שאני כבר יודעת את זה כי אמרו את זה 1000 פעמים פה בפורום? אבל יש אנשים שלא יודעים. ובלה. זה נחשב!
ספויילר למעלה.../images/Emo7.gif בערך. אז מה שאני כבר יודעת את זה כי אמרו את זה 1000 פעמים פה בפורום? אבל יש אנשים שלא יודעים. ובלה. זה נחשב!
G Girl From Mars New member 24/4/06 #23 אהה רגע!../images/Emo2.gif שניה. יש מצב שטעיתי. באיזה פרק הוא מופיע פעם ראשונה? כי לא ראיתי את הפרקים הערוץ 10 אז אממ... מצטערת אם טעיתי.
אהה רגע!../images/Emo2.gif שניה. יש מצב שטעיתי. באיזה פרק הוא מופיע פעם ראשונה? כי לא ראיתי את הפרקים הערוץ 10 אז אממ... מצטערת אם טעיתי.
O o0Invisible0o New member 25/4/06 #26 מתמקדת בלורליי.../images/Emo6.gif ותראי ב שהגבתי להדר ותביני למה התכוונתי. אה, כן. כמו שהדס אמרה, רורי סתומה! סתם, נו לדעתי היא משתפרת.XD
מתמקדת בלורליי.../images/Emo6.gif ותראי ב שהגבתי להדר ותביני למה התכוונתי. אה, כן. כמו שהדס אמרה, רורי סתומה! סתם, נו לדעתי היא משתפרת.XD