אנשים כנסו בקשה

אנשים כנסו בקשה

http://www.freeipod.co.il/vote.php?id=1885 בבקשה אנשים תעזרו לי לזכות..רק תקלידו תקוד.. תודה : )

נצל"ש- שמעתם שהפלאדינו עזבו?

חח, אם פירסמו את זה פה כבר, אני ממש מצטער.
אבל איימי ודניאל פלאדינו לא הגיעו להסכם עם ה-WB, ולכן עונה 7 תהייה בלעדיהם (וכנראה גם האחרונה בסדרה). בעסה, הא?

smiley chloe

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

שמעתי על זה ואני עדיין לא מאמינה! כאילו, בנות גילמור בלי איימי ודניאל פלאדינו- בלי השריטות שלה והכל.. זה פשוט לא יהיה אותו דבר
ורוב הסיכויים שזאת תיהיה העונה האחרונה.. אז בכלל זה ממש עצוב

../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif זה לא פייר!

כל הסדרות שאני אוהבת נגמרות עוד מעט...[אני רואה רק מכושפות ובנות גילמור..
] אני צריכה להתחיל להכין את עצמי ולראות דברים אחרים
עולם בלי טלוויזיה הוא לא עולם שכדאי לחיות בו!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif

מאכזב, אבל אי אפשר להגיד שזה לא היה צפוי. הנושא הזה היה תלוי באוויר כבר המון זמן. נחכה ונראה מה יהיה עם זה. לא יהיה טוב - גם ככה זה נגמר שנה הבאה.

o0Invisible0o

New member
כן, אבל את לא רוצה עונה אחרונה-

גרועה!
עונה אחרונה צריכה להיות הכי טובה. יאללה..שיוותרו על קצת כסף וישארו לכתוב את העונה האחרונה..בבקשה? נו, מה הקטע שלהם?
בטח יש להם בראש כבר את כל הרעיון של לאן להמשיך ואיך זה יגמר..איך הם יכולים לפרוש ככה באמצע?

o0Invisible0o

New member
אבל ,לא היה סוף?../images/Emo7.gif

זה לא כמו עונה 4 של אליאס, שם זה כזה לקראת הסוף. אבל סוף?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אבל אין הרבה מה לעשות כרגע.:(

את חושבת שזה לא מציק לי? הפלאדינוז מתים על מיילו.

smiley chloe

New member
הפלאדינוז או מיילו? ../images/Emo187.gif

הפלאדינוז הם יוצרי הסדרה- איימי פלאדינו ודן פלאדינו ומיילו זה השחקן שמשחק את ג'ס..

o0Invisible0o

New member
XDDD

נו, מיילו זה באמת לא מה שמדאיג אותי בקשר לעונה האחרונה *אהמ*

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני לא מאמינה שאת באמת דואגת.

כאילו שזה לא יקרה בסוף.

o0Invisible0o

New member
אמ. שמת לב מה קורה ../images/Emo58.gif

בפרקים האחרונים? היי! הם הרסו את רורי ודין, את רורי וג'ס. את לא מאמינה שהם יכולים להרוס את לורליי ולוק? הרי נו הפלנדינו היקרה הזאת אמרה מההתחלה שהתכנון המקורי היה קשר בשיקום עם כריס..ואיכשהו לוק יותר עניין את הצופים, אבל מה אם הם מתכננים להחזיר את כריס? בואי נודה בזה שבעונה החמישית הקשר של לורלוק היה מאכזב למדי..ומלא בבעיות וממש לא מה שציפינו לו. ועכשיו בעונה השישית, עד שהקשר השתקם, היה עשוי יותר טוב ונראה לי שהמעריצים חזרו אל הזוג היקר, הכל שוב נהרס עם הבת הארורה [סתם היא חמודה!
] והכל מסתדר עם כריס!!
|מתה|
|לארוצה|:X

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

נו, ברור שהכל יסתדר עם כריס.
אם לורליי ולוק יהיו יופי טופי ויתחתנו בעונה השישית, מה ישאר לעונה השביעית?

ספולייר~

לא לורליי ולא רורי לא יתחתנו עד הפרק האחרון של הסדרה. כי אז זה לא יהיה בנות גילמור, זה יהיה בנות גילמור ועוד בן כולשהוא. אז לפי דעתי לורליי לא תתחתן עד הפרק האחרון של העונה ה7. למרות שיהיה נחמד מצדם להראות קצת מהחיים שלהם אחרי החתונה. זה יהיה ממש חמוד מצידם. :) ולצערי הם מחזירים נראה לי את המערכת היחסים עם כריס, כי לא נראה לי שתוך שני פרקים לורליי ולוק ישלימו ויתחתנו בכיף ובששון. מה שכן, לורליי ורורי בדוק לא יריבו. כי אם כן, זה כבר מתחיל להיות מעצבן. תחילת עונה 5 הם רבו, 6 הם רבו. 7. לא יריבו. חחחח אני לפחות מקווה.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שהם יריבו. והיי, לא הבנתם אותי.
לא יתכוונתי שיתחתנו בעונה שישית, עונה שביעית!
אבל נו, זה עושה רושם שהם יפרדו ויסיימו את הסדרה שכריס ולור ביחד, ואז זה רע, ממש!
ואמ. גילמור זה כבר הבנות ועוד בן, לוק הוא כבר די ראשי, עם מלא דמויות שקשורות אליו ועלילות נפרדות לחלוטין, המון זמן ופיתוח. בערך מהעונה החמישית הוא ראשי למדי.

למעלה