אנשים כנסו בבקשה....

Baby Nicky

New member
אנשים כנסו בבקשה....

שלום אני אוהבת את גוד שארלוט לפי דעתי יש להם אחלה של שירים... הייתי רוצה לדעת איך קוראים לשיר החדש שלהם... תודה..

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo19.gifשלום לך...../images/Emo24.gif

קודם כל ברוכה הבאה ....אני הילה אממ...לאיזה שיר את מתכוונת?.....ל Hold on? או ל the young & the hopless?

Chuchit

New member
רואה שאת לא יודעת?../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

נו אפנס. אל תקחי אישית.

Chuchit

New member
שלום../images/Emo13.gif תראי איזה יופי..../images/Emo28.gif

רק עכשיו הספקתי להכיר אותך, וכבר יש לנו משהו במשותף
עכשיו.. בקשר לשאלה שלך.. יש להם הרבה שירים חדשים, לאיזה מהם את מתכוונת? אולי אם תנסי לפרט קצת יותר.. להרחיב כי ממש אין לי מושג. אולי את זוכרת כמה מילים מהשיר? או זוכרת את הקליפ? (אם ראית את הקליפ) אם קצת תפרטי בטוח נוכל לעזור..

¥EleVatioN¥

New member
ברוכה הבאה../images/Emo129.gif

אני אורלע תהני פה בפורום
המממ יש להם את הקליפ the young and the hopeless שכבר יצא ויש את Hold on שיוצא ב12 בטי אר אל אההה אולי את מתכוונת ל boys and girls כי רואים את זה המון בטי אר אל באמת ראו יותר נכון... ובכלל עוד שירים שיש להם קליפים the anthem festival song little things the click life style for the rich and the famous motivation proclamation ואפשר לקראות אותם בסרט הזה not another teen movie והם שרים של את i want candy. put your hand on my shoulder, if u leave ואת בנג'י אפשר לראות בקליפ של mest העונה לשם jaded וגם בקליפ של fenix tx העונה לשם threesome וגם את בנג'י וגם את ג'ואל אפשר לראות גם בקליפ של brand new העונה לשם jude law and a semester abroad תהני
פיו נסחפתי

Baby Nicky

New member
אחלה שיר... ובכלל אחלה להקה..

למרות שאני מעריצת פופ.. הם הלהקה הרוק היחידה שאני אוהבת.. ו.. יש לכם אחלה פורום..

¥EleVatioN¥

New member
אי אפשר להאשים אותך../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

ובאמת יש פה אחלה פורום עם אחלה אנשים
אני אוהבת אותכם^_^

יאללה כולם ביחד!../images/Emo105.gif

שלוש ארבע ו.. awwwwwwwwwwwwwwwwwww!! גם אנחנו אוהבים אותך אורלע!

blabla 14

New member
ברוכה הבאה....

סורי על האיחור..... אבל ברוכה הבאה... תהני..... ואני רואה שכבר עזרו לך אז.. אני לא יתחיל לפרט..... טולה...

the z girl

New member
כנ"ל.. והיי- יש לי מחשב

(סליחה על ההדחפות.. חיחח..) ברוכה הבאהה..!!!

למעלה