אנשים כנסווו!

גזניוס

New member
אנשים כנסווו!

נמאסס שאתם כל הזמן רושמים לנו לשרשר וכל הדברים האלה מה אנחנו פה בבית כלא? אנשים רוצים להיכנס לפורום הזה כדי להנות לא כדי שיתחילו להטיף להם מוסר..וניראלי שאני לא היחידה שחושבת ככה בפורום הזה אני כבר 3 שנים בפורום הזה ועכשיו זה הגיע לשיאא! מה זאת החוצפה הזאת? מי אתם חושבים שאתם?? יניב הזה חש תצמו כמו לא יודעת מההה אז תינו אני לא שמה עליכםםםםםםםםםם ובחיים לא ישים ולא אכפת לי שתחסמו אותי.... בלי שתשימו לב כל הפורום הזה יעזוב ותישארו לבד.. טוב תגיבו

../images/Emo110.gif

גם פה כמו בכל מקום יש חוקים
אתם מבלגנים את הפורום.. אז למה
פשוט תלמדו לשרשר.. יהיו הרבה יותר טוב לכם ולכולם

בשביל שיהיה כיף צריך לסדר ת'פורום

ואת\ה לא ממש תורם\ת לזה. בפורום שלנו יש חוקים מאוד ברורים ואני מבטיחה לך שזה בעוד פורומים. בשביל שיהיה כיף להיות בפורום הוא צריך להיות מסודר ולא מבולגן כי אז כל הדברים החשובים יעברו לדפים הבאים.

גזניוס

New member
כן ממש "כיף" שמתנהגים אלינו כמו

איזה פושעיםם ולא...כזה דבר לא ראיתי בפורום אחר...ראיתי פה הודעה שהייתה אתמול מישי חדשה נכנסה שאלה שאלה ופתאום היניב הזה אומר לה שתשרשר מאיפה שהיא תדעע לשרשר? שאני הגעתי לפה לא ידעתי מה זה.....!

תקשיבי../images/Emo110.gif

אף פעם לא התנפלנו על חדשים רק אם הם ממש הציפו את הפורום וזה קרה כמה פעמים
גם בפורום צריך לדעת מה מותר ומה אסור זה שזה באינטרנט זה לא אומר שמותר הכל אתם סתם מבלגנים.. אז למה
פשוט תלמדו לשרשר זה לא קשה ויהיה הרבה יותר נעים פה

ואוייייייייייייייי מה אתם לא מפנים

פעם אחת ואחרונה חלס ליפתוח הודעות על אותו נושא של השירשורים זהו ניגמר חלס אל דברו על זה יותר

למעלה