אנשים, כל קול משפיע!

PopPy

New member
אנשים, כל קול משפיע!

"ארץ נהדרת" מסיימת עונה בעוד שבועיים. ביוזמה של פורום "רק בישראל וארץ נהדרת", יצאנו - צופי הסדרה - בקמפיין ענק (עצומה..) - להביא את לימור, הדמות המיתולוגית של אורנה בנאי מ"רק בישראל", בתור פרשנית אורחת לצידם של חלי, אודי, אייל ושאר הדמויות. רוצים גם אתם לראות שוב את לימור? לדעת מה חדש עם סבתא חרירה ועזרא הנס הרפואי? חתמו על העצומה. קדימה, קדימה. היא פתוחה רק עד יום רביעי!

HuGo Hell

New member
ניצול"ש - אנג'ל 1999 - 2004. ../images/Emo1.gif

למי שלא שמעה עוד. העונה החמישית של הסדרה "אנג'ל" תהיה העונה האחרונה של הסדרה. העונה החמישית לא הייתה מלאת רייטינג ובצדק.
העונה החמישית
- - - - - - - היו רק שלושה פרקים מדהימים (504, 511, 512) הסדרה לא כמו שהייתה בעבר. אין קורדיליה יותר. מתה. הדמות הכי שווה באנג'ל מתה. פרד כמה שהיא מתוקה היא הפכה למשעממת מאוד. ווסלי, או להתחשב בפרק שהוא הרג את אבא שלו זה היה פרק טוב. לא זוכר מה המספר. אבל ווסלי בואו נגיד הפך להיות איכסי. גאן בכלל השתנה בגלל מה שקורה. לורן גם השתנה והפך להיות כזה... מסיבות מסיבות! בואו נגיד שהם פשוט התפצלו והכל בגלל וול"ה (וולפרם אנד הארט). זה מאוד עצוב ואני באמת עצוב... אבל הם צודקים. והעובדה שהם עשו את פרק 13 אחרי שקורדיליה מתה, מאוד משעמם (אפילו לא הזכרו את המוות שלה!) וחסר עלילה ביותר לעלילה העונתית ש... אין אחת? היה את לינדסי וכו' אבל סיימו את התפקיד שלו מוקדם מידי ואפילו לא אמרו מה הייתה התוכנית שלו. ופרק 14 יהיה מאוד משעמם. העונה על הפנים. אולי האנשים באנג'ל יקבלו שכל וישפרו את העונה מהפרק 15. ככל הנראה כנראה הם לא יעברו ליופיאן או לשום רשת אחרת. יש עצומה שלא נראה לי שתעבוד. זאת העונה האחרונה של אנג'ל.
אבל תחשבו על הצד החיובי! לפחות תהיה לג'יילס סדרה בעלת 9 פרקים משלו בעתיד הרחוק. ואולי כשאלייזה תראה שטרו קולינג לא הולך לה היא תחליט שהיא כן רוצה לסדרה לפיית'. וגם לפי מה שהבנתי מהקסט של הסדרה של ג'יילס ומהעלילה בבאפיוורס בימים אלה. הסדרה שלו תהיה על:
לסוף באפי ול-511 של אנג'ל
- - - - - - על זה שג'יילס אוסף אנשים להיות ווטצ'רים והעובדה שאנדרו בקאסט של הסדרה, דיי מוכיח קצת על זה שזה יקרה. ביחוד שגם ג'יילס בלונדון עם אנדרו וכל הווטצ'רים-טו-בי ללא באפי וכולם. עצוב ביותר מה שקורה בבאפיוורס. מאוד.

xander55

New member
אופיר, אל תעצבן אותי ../images/Emo129.gif

ובאמת לא מעניין אותי שלכל אחד יש דעות אחרות, מה נשאר כבר לעשות מאשר להספיד את הטלוויזיה ביחד עם שתי הסדרות הכי טובות שנוצרו אי פעם, רק חסר שיבטלו את מכושפות למרות כל ההבטחות, אוף!!!!!! זה נורא מרגיז אותי.

למעלה