אנשים כחתולים

חווה-1

New member
אנשים כחתולים

ראיתי אנשים כחתולים מתגפפים, מתרפקים, מלטפים, לופתים,מועכים, ממששים, מתמזמזים. שולפים ציפורניים, מסלסלים שפם, נוהמים בחריקת שיניים, עיניים מימיות בוהקות בחשיכה, מחכים לטרף, מזנקים בגמישות אל המטרה, מסתערים, מתנפלים,מתפרצים, בשוליים נוברים אוחזים טרפם בין שיניהם ולא מרפים. נוהמים, מלטפים עצמם, מתנפחים, מכנסים ציפורניים עד לטרף הבא. ראיתי אנשים כחתולים על במה נוהמים לירח. היה להם זנב אך את שוועתם איש לא שמע. לא ראיתי חתולים כאנשים.

בת-קול

New member
מדהים!!!

לעיתים הייתי רוצה להיות כחתולה מתרפקת מתפנקת נלפתת נוהמת שורטת מתגפפת להתמסר לגרגר לעיתים הייתי רוצה

mna

New member
התרפקות H-)

התרפקות היא דבר נחמד, בעיקר עם בנאדם מיוחד, להתנשק, להתגפף, וגופים ללטף, להתענג על החום, וכהוגן להזיע, ובסוף בכיף, אל השיא להגיע. ואז - ראש על חזה, נחים בשלווה. כן, אני כזה, רוצה לעשות אהבה?

mna

New member
משחק מילים

קבלת חום = התרפקות לרצות פורקן = הזדקקות לשלב בין שניהם = זכות

mna

New member
אישיות

אני איש רגיל, שונה במקצת, לא עם עגיל, ולא גר בצפת. לעיתים חורז, לעיתים מפזז, אבל בעיקר מבלה, הרבה מול המחשב. ומי את בת קול? היודעת את הכל? היודעת לגעת, בלב של גבר? בלא לדעת, איך נראה אצלו אבר? שיהיו לך צהריים נעימים אישה! ואחרי תודה - באה המילה בבקשה.

אורמור

New member
כזה..ואל תשתנה

מי שיודע לגעת..מאושר מי שמתענג על מגע לא יהייה מגונה הצער הוא על אלו שסוגרים ונועלים עצמם בתוך קופסאות על אלו שבוחרים לשרוד במקום לחיות.. אתה כותב גלוי ויפה.. וכרגיל אני מאחלת לך את המייטב אור

mna

New member
מציאות

לגעת באור, ולבהות האויר, להיצמד אל העור, ולבהות בקיר. אתרי התכחות, בגוף של אישה. מתמכרים לניחוחות . . . . איך את מרגישה? רוצה להתפרץ ולגעת? או עדיין , בגלל ראשך, נרתעת?

למעלה