אנשים כאו ישנים

אנשים כאו ישנים

רק סתכלו איזה חוק מחוקקים כאן מתחת לאף שלכם ואיזה סכנה הוא טומן בתוכו .

xבישי

New member
זה אמנם מזעזע אבל

אל תסמוך על הזכרון של הציבור הישראלי מי הגביל כפה וניסה לצנזר אותו בשנים האחרונות ...

shahril

New member
המחשבה "להלאים את גוגל" הצחיקה אותי

האם ה.... שהציע זאת חושב שזה "אפשרי" ?

איילת1974

New member
אני תוהה

כרווקה לא מאושרת נרשמתי למס' אתרי הכרויות (ותסלח לי המנהלת על ההאוטינג שעשיתי לעצמי). התהיה שלי היא כזאת: כמו בכל מאגר, תוכנה וקבוצה, כל אחד מוצא את מה שהוא מחפש. באתרים האלו, למי שלא מכיר, מגדירים המשתמשים מטרת הקשר (חברות, בילוי נישואין..) תחביבים, סוגי בילוי אהובים, אוכל מועדף וכו'. תהייתי היא האם תצנזר הממשלה את האתרים האלו, רק בגלל שיש גם כאלו שציינו שמטרת הקשר אותו הם מחפשים היא XXX
האם בכך תחסום הממשלה את אחד מסוכויי למצוא אהבת אמת, להתחתן ולהוליד ילדים יהודים ובריאים והמשיך את השושלת היהודית

שושלת ? ישנה רק סידרת טלויזיה !

בעוד השושלת היהודית הקטועה והמפוקפקת, מתחלת מתקופת החורבן. וייעויין בקידושין דף עא בשאלת השאלות ``מיהו יהודי ?`` ובסיבת היות כולם בחזקת ``עיסה=תערובת פסולי חיתון``

Trance O Matic

New member
הערה להצעת חוק זו.

שלום איילת , בריאות לכולם. בקשר לצנזורה על האנטרנט . מבחינה טכנית הדבר לא אפשרי. יש כל כך הרבה נושאים (מה שעלית זה טיפה בים - הכרויות). ייתכן שאפשר לצנזר אלימות סקס הימורים במתכונת מצומצמת. אם יקחו את החוק הזה ברצינות - בג"ץ לא יאפשר זאת במתכונת המקורית שלו. היום במקרה דיברתי עם שופט בבית משפט מחוזי , (שופט תחבורה). והוא בלבל אותי ולא הבנתי חצי ממה שהוא אמר לי , אבל הרגיע אותי במקצת . במקרה הכי הכי גרוע בג"ץ יאשר את החוק עם שינויי משמעותיים.- וזה נראה תלוש ורחוק מהמציאות.

אלוהימת

New member
למה לתהות ?

עד כמה שהבנתי מדובר בהצעת חוק הנוגעת להגבלת הכניסה לאתרי פורנו והימורים לקטינים בלבד ! אם את קטינה, אני בהחלט סבור שאינך צריכה לחפש אהבה או בן זוג מזדמן באנטרנט. אנחנו מגינים על קטינים בכל מיני חוקים, שאינם חלים על מבוגרים ! השאלה כמובן היא האם יש דרך מעשית שלא תחסום מבוגרים ותחסום קטינים בלבד. אני משער שבכל מקרה, ההורים, הם שצריכים להיות עם היד על הדופק (...זה לא רמז !). ואילו הדבר היחידי שאפשר יהיה לדרוש מספקיות האנטרנט הוא להקשות על הגישה, באופן שלקטינים, או למי שאיננו הבעלים הרשום של המחשב, יהיה קשה יותר להיכנס לאתרים של פורנו והימורים.

Trance O Matic

New member
זאת הצעת החוק במלואה????!!!

הכנסת השבע-עשרה הצעת חוק של חבר הכנסת אמנון כהן פ/892/17 הצעת חוק הגבלת גישה לאתרי אינטרנט למבוגרים, התשס"ו-2006 הגדרות 1. בחוק זה – "אתר למבוגרים" – אתר אינטרנט שמהותו העיקרית עיסוק במין, באלימות, או בהימורים; "זיהוי פיזי" – אמצעי פיזי, אלקטרוני או ביומטרי, אשר יאמת את זהות המשתמש במחשב, בנוסף לשימוש בסיסמה. חסימת אתרי אינטרנט 2. ספק שירותי אינטרנט יחסום את הגישה לאתר למבוגרים ולא יאפשר גישה אליו, אלא באמצעות זיהוי פיזי. עונשין 3. (א) ספק שירותי אינטרנט העובר על הוראת סעיף 2 דינו – מאסר שנה וקנס של 20,000 ₪. (ב) ספק שירותי אינטרנט שהורשע בעבירה לפי סעיף קטן (א), יישלל רישיונו בנוסף לכל עונש אחר, לתקופה שלא תפחת משישה חודשים. תחילה 4. תחילתו של חוק זה 30 ימים מיום פרסומו. דברי – הסבר כיום פרוץ התחום באינטרנט, כך שקטינים נחשפים לאתרים העלולים להזיק להם ולחינוכם ולספק להם תמונת מציאות מעוותת ומזיקה. הצעת החוק באה לצמצם מצבים אלו, על ידי יצירת מצב בו אתרים אלו חסומים מלכתחילה, ופתיחתם תתאפשר רק על ידי מפתח פיזי שיזהה את המשתמש. כך תצומצם הגישה לאתרים אלו לקטינים. הצעת חוק זהה הונחה על שלחן הכנסת השש-עשרה על ידי חבר הכנסת יחיאל חזן (פ/2682) ועל-ידי חבר הכנסת יצחק וקנין (פ/3858). ------------------------------------ הוגשה ליו"ר הכנסת והסגנים והונחה על שלחן הכנסת ביום י"ד בתמוז התשס"ו – 10.7.06 --------------------------------- הוגשה ליו"ר הכנסת והסגנים והונחה על שולחן הכנסת ביום

למעלה