אנשים יש עבודה!!! סוף סוף הגיע האישור נשק ושבוע הבא מתחילים לעבוד וליווי טיולים תאחלו בהצלחה
2 2המרפא New member 11/8/04 #1 אנשים יש עבודה!!! ../images/Emo13.gif סוף סוף הגיע האישור נשק ושבוע הבא מתחילים לעבוד וליווי טיולים תאחלו בהצלחה
אנשים יש עבודה!!! ../images/Emo13.gif סוף סוף הגיע האישור נשק ושבוע הבא מתחילים לעבוד וליווי טיולים תאחלו בהצלחה
ה הדס100 New member 14/8/04 #6 באיזו חברה??? אני עכשיו במשלחת של 35 יום עם אמריקאים.... ממש כיף!!! הם באו להתנדב בארץ ולעזור לנפגעי טרור- כיף לראות שיש אנשים שאכפת להם.
באיזו חברה??? אני עכשיו במשלחת של 35 יום עם אמריקאים.... ממש כיף!!! הם באו להתנדב בארץ ולעזור לנפגעי טרור- כיף לראות שיש אנשים שאכפת להם.
2 2המרפא New member 14/8/04 #7 בסוף בנירטל הלכתי למאנו אבל הם ליצנים חבל על הזמן נרשמתי אצלם לפני חודשיים ועוד אין אישור נשק אצלם בנירטל זה לקח שלוש שבועות אז הלכתי אליהם וגם שם לא עושים לי פזוזות של מעל 15 יום ככה שזה מסתדר יופי
בסוף בנירטל הלכתי למאנו אבל הם ליצנים חבל על הזמן נרשמתי אצלם לפני חודשיים ועוד אין אישור נשק אצלם בנירטל זה לקח שלוש שבועות אז הלכתי אליהם וגם שם לא עושים לי פזוזות של מעל 15 יום ככה שזה מסתדר יופי