אנשים יש לי שאלה

super music1

New member
אנשים יש לי שאלה

הייתה מקודם שאלה בצוטטות על הקליפ שערוץ 24 אמור לקבל של הדג נחש,אז העורכת אמרה שהם קיבלו אותו והוא יהיה היום בשפיץ אני נורא נורא אוהבת את הדג נחש ורציתי לשאול אתכם אם אתם יודעים איזה קליפ זה, אם זה הקליפ שמשדרים בערוף 5 ביס או שזה הקליפ של רק פה שיאיא אמר עליו בראיון באתר של 24??

super music1

New member
זה הלך בערך ככה

שאלו אותה אם הם קיבלו את השיר החדש של הדג נחש ואם הוא יהיה היום בשפיץ אז היא אמרה שכןאחכ שאלו אותה איזה שיר זה והיא אמרה שנראה היום בשפיץ

אוקיי,מה שנשאר לעשות זה לחכות ...

בדיוק כמו שעידו אמר (פאנקי ג'ירף) -רק פה כבר מוכן והקליפ של מחפשים בע"מ נמצא רק אצל יס כרגע.

FunkyGiraffe

New member
זה שאלה טובה

רק פה גמור ערוך ומוכן כבר ממזמן ומחפשים בעמ הוא שיר רק לYES כרגע נשב ונראה

טיפקסית

New member
שפיץ היום בשעה 19:00 בערוץ 24

אני רק מקווה שאני אהיה אחרי הבגרות שלי שמתחילה ב-17:00 ואהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה וכמעט בטוח שזה רק פה משה אמר לי השבוע שהם כבר סיימו אותו מזמן והוא גמור ערוך ומוכן לצאת למסכים חחח אוי אוי אם זה רק פה אז זה היה הקליפ הכי מגניב בעולם אגב מי שלא יודע אם זה הקליפ של רק פה אז זה הומאז' לסרט מכסחי השדים

FunkyGiraffe

New member
טוב, אחרי בדיקה קטנה

גיליתי שזה המחפשים בע"מ (סופית) וגם השיר יצא כסינגל!

FunkyGiraffe

New member
רק אלוהים יודע

וגם זה בספק הסבירות היא שהם לא יוציאו יותר דברים מהאלבום הרביעי על תקן חומרים חדשים אבל אני לא חושב שהם יזרקו לפח את כל ההפקה של הקליפ נראה

super music1

New member
תראה אבל טיפקסית אמרה שמשה

אמר לה השבוע שרק פה ערוך וגמור ומוכן לצאת למסכים.........

FunkyGiraffe

New member
אבל עשיתי בירור עם מקור רשמי...

בכל אופן היום יצא המחפשים בע"מ ויש רווח ממוצע של 3-5 חודשים לפחות בין קליפ לקליפ שהדג נחש משחררים.. אני מקווה שאני טועה אבל זה לא יצא בזמן הקרוב בכלל [רק פה] למסכים

למעלה