אנשים יש לי רעיון...

זאת אני...../images/Emo34.gif

גאווה... רק בגלל שאני גאה במי שאני, לא בגלל שאני לסבית...(כי אני ג-ם אוהבת בנים
) אז ככה... אני נעמה (אתם יכולים לקרוא לי עמרי) אני בת 14 (לא כל כך יפה, ולא בת 16...
) אני מצורן (ישוב קטן באמצע שומקום) אמ... תחביבים?!?!?! יש המון... להיות עם חבר שלי ועם חברות שלי... מ-ו-ז-י-ק-ה! להנות מהחיים, להיות חופשייה! תנועת נוער, ריקוד, ו... את השאר אתם יכולים למצוא בכרטיס האישי שלי... אני מזל תאומים (וזה כ-ל--כ-ך מתאים לי!!!!) שורה חופשית?!?!?! אמ... קשה... אני אצוטט: "תזכרו, שיש אנשים קצת יותר חלשים"... (ע.לידר) "אם שחורים או לבנים- נמות כולנו גזענים"... (י.מנדלסון/שייגעצ) "אם היה לי לאן, הייתי בורח עכשיו, אורז מזוודה בינונית לא משאיר שום מכתב. אם היה לי אקדח, אז הייתי יורה בעצמי, אף אחד לא יגדיר לי את החופש שלי"... (ע.לידר) ועוד משהו... גל אני אוהבת אותך!!!!!
ו... תמונה?!?!? טוב נו... נלך לישון יותר מאוחר...
אז זו תמונה קצת ישנה, ואני מצטערת על האיכות! אבל גם ככה אף אחד בכלל לא יסתכל! ורציתי להגיד... מורן... את מדהימה!!!!! לאב יו אול נעמה

Yael Floyd

New member
הממ... אז ככה..

אז אני גרה בעומר.. ישוב קטן ונידח ליד ב"ש מזל תאומים מוזיקה מוזיקה מוזיקה וצופים זה בערך החיים שלי :) הממ.. וזהו. את השאר נראה לי שפשוט צריך להכיר אותי.

אפשר גם??

אוקיי אז ככה:
קוראים לי ענת בשבילכם ג´קי
אני בת 15 וחצי
אני גרה בחיפה
אני אוהבת לנגן בגיטרה לשמוע מוזיקה בעיקר היהודים ואביב לישון לאכול.. שוקולד שולט. אני שונאת להיות לבד ולבכות ולהיות עצובה אבל אני מניחה שכולם שונאים את זה. אני אוהבת בעיקר לבלות ולצאת מהבית כמה שיותר.
אני מזל קשת
"זאת לא חובה לחיות זאת זכות להיות חיים, והחיים הם מסריחים" (אביבוש) אוהבתם את כולכם ג´קי

KoKolita

New member
אני סיוון! ../images/Emo3.gif

טוב אז:
קוראים לי סיוון (עם שני ווים!!)
אני עוד מעט יהיה בת 16
אני יודניקית, פשוט נולדתי בתחילת השנה...
אני גרה אי-שם בצפון - כרמיאל.
אממ מה עוד אני יספר.. אני גם מד"צניקית!!, אני מדריכה בתנועת נוער "אתגר", רוקדת בלהקת מחול (תבואו לפסטיבל בכרמיאל בקיץ
), אני מתה על רוק ישראלי
- במיוחד אביב!!
מזל מאזניים
ומשפט: אם מתים עדיף למות בסתיו. אה ופיתחתי היום את התמונות מאילת סופסוף אז אני יסרוק משהו וישים פה בקרוב.... אוהבתתכם, סיוון
אייסיקיו: 92918818

אני בתור......./images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב, אז ככה..אתם לא מכירים אותי פה אבל אני נכנסת לכאן לפעמים ומדי פעם משחילה איזו תגובה..
הדס
18
פ"ת (לצערי..)
התחביבים שלי הם בע"ח, לצייר, לכתוב שירים, וכמובן לשמוע מוזיקה טובה (כמו אביבו´ש...) ו...זהו.
תאומים
בשר זה ר-צ-ח !! אז ביי לכולם.. דמעה שחורה

ניב..

בשר זה רצח! אם אתה חוטא באכילת בשר לפחות אל תשוויץ בזה..גועל נפש...אתה בכלל יודע מה עובר על החיות המסכנות לפני שהן מגיעות לצלחת שלך? על פיטום אווזים שמעת? על התנאים שבהן גדלות התרנגולות? והפרות? אז לפני שאתה אומר שבשר זה טעים תבדוק את העובדות.. גלי ובשר זה רצח!

M o r t i c i A

New member
אני לא חושבת כמוכם...

למרות שאני שונאת בשר (בעעע) אבל בשר זה לא רצח! בשר זה שרשרת מזון... צמחים
בעלי חיים צמחונים
בעלי חיים טורפים
בני אדם ככה הטבע קיים-בשר זה לא רצח

חן...

קודם כל איך בעידן כמו שלנו שהגלובליזציה מאוד מפותחת את יכולה לדבר על שרשרת המזון? כן גם אני למדתי ביולוגיה וגם אני יודעת את אותה סכמה של מה שכתבת למעלה אבל אני חושבת שיש הבדל בין חיות שפעולות מתוך אינסטינקים לבין בני אדם שמתימרים להיות נאורים ומוסריים נשאלת השאלה למה אנחנו צרכים לרצוח(וכן זה רצח פרטים בהמשך) פרה תרנגולות או דג כדי לאכול שאנחנו יכולים להשיג את הדברים החיוניים שנמצאים בבשר בתחליפים שלא חסרים (תקפצי פעם לחנות טבע ותראי). כתבת שזה לא רצח בעיני לקחת חיים של כל יצור אנושי שיש לו רגשות שכואב לוש הוא יודע לאהוב זה רצח..וזה רצח כי זה כ"כ אכזרי..ראית פעם שחיטה של פרה או איך מגדלים אותה? ראית פעם לולים של תרנגולות? זו לא שרשרת מזון ...זה רצח אם היו כולאים בני אדם ומפטמים אותם כמו שעושים לאווזים היית אומרת שזה רצח נכון? וכלוא בני אדם בתא שלא עולה על מחצית מגופם כמוש עושים לעגלים שהפ לא יכולים לזוז להתמתחת ואפילו ללקק את עצמם? תיארת לעצמך פעם מה ההרגשה? איך בכלל את יכולה לומר שזה לא רצח? זו התעללות לקחת חיים של יצור אנושי להרוג אותו בשבילש יהיה לאנשים כמו ניב מה לאכול זה רצח וסליחה אם תפגעו אתם רוצחים... אפשר גם בלי בשר בשר=רצח גלי

בשר טעיםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואנחנו יצורים בשריים מה לעשות שאנחנו לא ארנבים? לא פרות? לא תרנגולות? אנחנו צריכים שליש בשר ביום אז נכון שיש כבד אבז ואני באמת לא יוכל אותו אבל לאכול תרנגולות וכאלה בטח מה לעשות שזה מה שהאדם צריך לאכול? אני לא הולך לאכול חסה וטופו כל החיים שלי מצטער אך איני ארנבת לארנבות יש חיידקים בכיבה שגורמים לעיכול בלי מאמץ של הארנבת זהו...הלכתי לכחת כריך פסטרמה ביי

ניב...

אולי לא שמת לב אבל יש ניגוד אינטרסים מובהק בדברים שלך...אתה טוען שאנחנו לא פרות וכו´ נכון אנחנו לא הרי תמיד טענתםש אנחנו טובים מהם מפותחים מהם וכו´ מכך נגזר שאנחנו לא חיים לרצוח בשביל לחיות לא? דיברת על פיטום האווזים אבל למה התעלמת מהשאר? מהתנאים שבהן גדלות התרנגולות והפרות וכו´ או שאתה פשוט לא מודע לזה איך יש לך מצפון שקט בכלל? ראבק איך אפשר לקחת חיים של יצור אנושי..אז כן ניב אני מעדיפה לאכול חסה וטופו כל החיים שלי למעשה אני מעדיפה למות ולא לאכול משהו שהיה חי פעם. ועוד משהו אתה בנוער מרצ ומיןה סתם מתנגד למלחמה אז תדעש כל עוד שאנחנו ממשיכים לרצוח חיות נמשיך לרצוח בני אדם..ואוליב אמת עדיף שנשאר בבתים שלא יראו את פנינו? גלי ובשר זה רצח!

אני אסביר שוב...

קודם כל נכון יש המון סוגי בשרים מה הקשר? זה בסדר לרצוח סוג אחד ואחר לא? לגבי נוער מרצ - הרי אנחנו מתנגדים למלחמה נכון? אז הנקודה שלי היא כל עוד שנמשיך לרצוח חיות נמשיך לרצוח בני אדם.. מקווה שהבנת ובשר זה רצח! גלי

התכוונתי שיש.....

המון אנשים שאוכלים בשר בנוער מרצ ובקשר לסוגי בשרים....אני אני אוכל פרה זה בסדר כי האדם הוא חייה בשרית ותרנגולת ודג כבד אווז וחיות שמתאללים בהם ככה אייני חושב שאני יוכל לאכול כי אני לא דוגל בהיתעללות בבעלי חיים אבל אם את רוצה להגיד שהרג חיות בכלל זה לא בסדר אז אל תשבי כי אולי את מוחצת איזה חרק או חיידקים ואולי את משאירה אותם גוססים באיטיות? ואל תידרחי אל תשתמשי במדביר חרקים(הורג אותם אוי חבל...) אל תתלבשי(זה עשוי מבד ועור שיכולים לכחת מחיות)אל תוכלי ירקות ופירות כי ממש לא הוכח שהעץ לא מרגיש דברים כאלה זה שהוא לא יכול להגיב זה משהו אחר אז בואו ונמות או כמו שכבר אמרתי לגלי אל תכעסו הם בני אדם

ושוב אני אסביר..

אני לא לובשת בגדי עור נתחיל מזה וגם לא פרווה..אולי לא הבנת מה שכתבתי בפעמים הקודמות אבל עד שהבשר מגיע לצלחת שלך הוא עובר התעללות שאתה לא מודע לה..ואם אביב היה אומר באחת ההופעות שבשר זה רצח והוא נמנע מאכילת בשר בטח היית מוחא לו כפיים ..תבין מה שלא תגיד לא יצדיק את הרצח הזה כי הוא חסר תכלית כמו ששאלתי את חן היית רוצה לעבור את אותה התעללות שעוברות הפרות או התרנגולות? רוצה לנסות? להכנס לכלוב שאתה לא יכול לזוז בו ? ואחרי זה לעבור שחיטה מהולה ביסורים? או שלא..מה קרה? כואב מידי? אז למה שאתה לא תעבור את זה והם כן? זה יצור אנושי יש לו רגשות כואב לו..

בולשיט

ניב כמו שאמרתי אם אתה חוטא באכילת בשר אז עדיףש לא תדבר בכלל ובטח שלא שטויות כאלה. אז אני אסביר בפעם האלף..אחרי שהאפרוחים נולדים הם מושלכים לכלובים קטנים בלי חלונות הם מקבלים תרופות וחיים באור חזק על מנת לטפח אותםש הגוף שלהם יהיה גדול..הלולים צפופים ועםה גדילה שלהם הם נאלצים לרמוס זה את זה כדי להגיע למזון..שמגיע יוםה שחיטה הם מושלכים לכלובים קטנים תוך כדי גרימת נזקים כמו נקעים וכו´..במשחטה חותך השוחט את צוואר העוף ומשאיר אותו לפרכס בתוך כלי או תלוי על רגליו ולא היא לא מתה מיד הגסיסה אורכת בין 6 ל10 דקות שהן מהולות בסבל..הבנת? אהה וניב אולי אתה רוצה לנסות את זה אחרי הכל מתים מיד..גועל נפש..ואתה יודע מה הכי עמצבן אני רשמתי כמה הודעות בנושא הזה אני חוזרת על אותם דברים ושוב ושוב אתה לא מסוגל לקלוט? קראת בכלל את מה שכתבתי אם כן איך אתה טוען שבעלי החיים לא סובלים הם מתים מיד? בברכת בשר זה רצח גלי

אהמ..

נראה לי שאתה מתבלבל עם ביצי חופש ..שהן מגיעות מתרנגולות שגדלות בשטחים פתוחים ..וכו´ אין דבר כזה תרנגולות חופש כי לוקחים מהן את החופש את החיים ר-ו-צ-ח-י-ם אותך... בברכת בשר זה רצח ורק ביצי חופש גלי

למעלה