אנשים יש לי רעיון!!!!!!!

נמחקת

New member
אנשים יש לי רעיון!!!!!!!

אבל ממממממממממממממששש לא בטוח שזה יצא לפועל!!! אז לא לסמוך עליי.... אוקיי ככה: אני מממממש אוהבת להלחין, אז לא אכפת לי להלחין שיר פתיחה לסרט שלנו! אני יגיד לכם למה זה לא בטוח... אני צריכה מקרופון, כרטים קול מיוחד וגם אין לי מושג איך לחבר את הגיטרה למחשב....אז נראה. אה! אוליי נעשה תחרות כתיבת שיר לשיר פתיחה??? ואז אני ילחין אותו!!!

dark ch0s3n

New member
בס22ה

בעד לזה . לצערי הגיטרה שלי חחחח נשברה בזמן שמשהו נפל לו מ5 קומות בסוויטה של משהו מהפרה המתה חחח הגנתי על עצמי .

נמחקת

New member
חחחח :)

הייתיע מעדיפה שאני אשבור איזה יד מאשר הגיטרה שלי! אני אוהבת את הגיטרה שלי!!! אוקיי אנשים כשרונים תתחילו להביא שירים

AngeL WomaN

New member
רעיון מצוין! אבל מה הסיכוי שיצא לי

שיר טוב?! אני כותבת שירים..אבל בואו נגדיר זאת ככה..הם לא הולכים לי משהו..טוב אני אנסה לכתוב משהו בסגנון של שיר סיום עונה 1..

נמחקת

New member
את לא חייבת לכתוב,

אבל אם יצא לך משהו שנראה לך יפה שימי אותו פה

dark ch0s3n

New member
כן אבל זה היה פשוט מוקדם בבוקר

פשוט הדלקנו אותו טיפה באש והוא התעצבן ואז זה גרם לכך שלא היה לי מה לבגן על עצמי חבר שלי לקח כבר את המטאטא אז ראיתי את הדבר הזה ובום היא נשברה:(

dark ch0s3n

New member
חחחח כן ...

חחח כן הדלקנו אני חושב איזה נייר מול הפנים שלו והוא ישן לאללה והוא התעורר אחרי איזה שעה חחחחחח והתעצבן נוראא אז התחלנו לריב ,וחבר שלי לקח את המטאטא כדי להגן על עצמו (הרי אנחנו רק בני 14 13 והם יותר גדולים מאיתנו,הם מהפרה המתה ישנתי אצלם בסוכות)ואני ראיתי את הגיטרה שלי ואז הגנתי על עצמי איתה והוא פשוט (מי שהתעצבן עלינו)פשוט נפל למטה (ושבר רגל, כמה שאני מלאך?:). וככה נשברה הגיטרה שלי חחח.. שלכם דארקו

נמחקת

New member
חחחחחח אוי ווי! :)

טוב אנשים!!! תתחילו להביא שירים!! אתם בכלל חושבים שזה רעיון טוב? בבקשה תענו לי...

למעלה