אנשים! יש לי וידוי....

LuNaTiC

New member
אנשים! יש לי וידוי....

זה יהיה מאוד קשה מאחר ואני נגד הודעות כאלה, מטיפה נגדן ואף מוחקת אותן. חוץ מזה, אני לא זוכרת את כל המשפט... האודיגו נסגר באמצע... אני אנסה לחשוף את רגשותיי בפניכם: אני.. אני.. (אוי! זה כל כך קשה לי!) אני... חרגולית משהו מורעבת שאוהבת לאכול קישואים ממולאים בברברה סטרייסנד. זהו. אמרתי את זה. שרה שולת!! אמרתי נכון? בלה בלה. אתם בטח לא תבינו את ההודעה... אבל... בלה. רק תזכרו את זה: אף פעם אל תבחרו חובה. זה מביא אותכם לעשות מעשים שאתם נגדם ביותר. האב אה נייס דיי. -ענבל & ברברה סטרייסנד-

מה כבר עשית?! ו...

מישהו כבר מוכן להסביר לי מה זה דראקו דורמיינס?! אני לא רוצה להשתמש בשפה בוטה!

o.h

New member
אני אסביר לך!

דראקו דורמיינס זה פאנפיק באנגלית, יש לו שני המשכים, יש קישור למטה שמוביל אליהם, וזה ממש מומלץ לקרוא אותם!
אופיר

o.h

New member
ולענבל

אם היית שואלת הייתי יכולה להגיד לך מזמן לא לבחור בחובה, פעם אחת הייתי צריחה לעמוד על ארבע באמצע הרחוב ולצעוק "מוו, אני פרה!"

LuNaTiC

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ליאת! איים נוט פלאיינג יור גיימס אנימור!!! הא.. גיימס.. ג´יימס... ג´יימס! הוא כזה חמוד!!

חחחחחחחחחחחח{אנד סו און}חחחח....

למה? השפלה עצמית זה כיף נוראאא! חוצמזה, חבל שלא נשארת בצ´אט! שרה הביאה מישהו ברשימה שלה מאלפווד...לא נכנסתי לגלריה עדיין, אבל אני כבר אראה בלה בלה... אהבתי את ההודעה...! -ליאת-

LuNaTiC

New member
איפה הלינק לגלריה?? ../images/Emo32.gif

ליאת ולירון - זהו ניסיון לשוחד מטרתו שתיכנסו לאיי סי קיו! לירון - מצאתי תמונות של יוקיטו, פאנארט תמוה של יו, וציירתי את יוקיטו והוא יצא מתוק! ו.. דומה להארי? בלה? ליאת - השירים מבת הים הקטנה, הגיבן מנוטרדם והיפה והחיה! בלה בלה! i wonder why i didn´t see it there before.. tra la la

רחלי!

New member
למדתי את זה מזמן

תמיד לבחור אמת! אלא אם כן את מאוהבת במישהו או משהו כזה ואת פוחדת שישאלו אותך...כמובן שאת תמיד יכולה לשקר... (לשקר?לא אמרתי לשקר! אני?לשקר?)
רחלי
נ.ב.:שמתם לב שיש הדגשות סופסוף? אתמול שלחתי הצעה בפורום הצעות בתפוז והיום הוסיפו! לזה אני קוראת שירות

למעלה