אנשים יש לי הודעה...

אנשים יש לי הודעה...

אני לא יהיה פה עד יום שישי-חח אני יודעת שזה זמן קצר אבל בכל זאת! כי יש לי מבחן קרני(פסיכומטרי) מאוד מאוד מאוד חשוב לעתיד שלי חח ואמא שלי רוצה שאני יחרוש ויש לי עוד מבחן בביולוגיה(יום שני) אז אני חורשת ואין לי זמן להיות במחשב
סוריי אוהבת את כולכםםם נויו'ש

מצטרפת לנויוש ומוסיפה

לי יש תקופה ממש ממש צפופה וקשה יש לי יותר מ-2 מבחנים בשבוע ואלו מבחנים ענקיים ביום שישי יש לי בהיסטוריה על פול חומר ואחרי יוםמים בערבית בקיצור אי לי חיים תקופה הקרובה.. אזז שיהיה בהצלחה לכולם ..!! אני אנס הלהיכנס כמה ישותר פשוט חשוב לי להצליח ומתחיל המחצית השנייה הולך לי די טוב טפו טפו טפו ובעזרת השם חח יהיה טוב.. אמן אמן ליאתי תפללי בשבילי!! שבועע מקסים לכולם לאב יו אול

בהצלחה לכולםםם!!

נויוש מאמי שיהיה לך המון המון בהצלחההה ותוציאי ציון טוב .. ודיקלה את יודעת כבר שיום יום אני מתפללת עלייך אז את תראי את התצואה בהיסטוריה כראוי !... או בכל מבחן אחר חחח לאב יו בהצלחה לכולםםם אנשיםםם!

מצטרפת לנויוש ולדיקוש...../images/Emo9.gif

כמו שאתם כבר יודעים,גם אני בתקופה עמוסה של מבחנים,ואלו לא סתם מבחנים אלו מבחנים מסכמי שליש,מבחני מעבר,מבחני תעודה,מבחנים ארציים,בוחני פתע, כך שאני צריכה להיות מוכנה לכל דבר ולכל מורה :-{ אז תאחלו לי המון בהצלחה, כי ביום שישי יש לי מבחן מסכם בתנ"ך,וביום שני באנגלית,וביום חמישי בהיסטוריה
...ככה שאני לא ממש אכנס,מה שכן היה לי היום מבחן במטמטיקה
ולא נראה לי שקבלתי נכשל,אבל גם לא קיבלתי עבר..
נראה לי שיש לי ממוצע
טוב,אז תאחלו לי לדיקוש ולנויוש המון בהצלחה כי זה מאוד חשוב "לעתיד שלנו"(-נויוש...) אגב קיבלתי היום את הגלויה של ערוץ 24!!! בחרתי בהכל מאיה (כמובן!) ובאלבום השנה בחרתי עמיר בניון... כי את כולם ם אני שונאת
בקיצר בחרתי בכל הקטגוריות שמאיה השתתפה אותה (כאילו בכמה קטגוריות...
) ובקטגוריות האחרות בחרתי בעמיר בניון... אוהבת אתכם
נאוו'ש

k a b o o k

New member
שיהיה בהצלחה לכולכן../images/Emo13.gif

תביאו כבוד לפורום
שיגידו שיש לנו חכמות
נתגעגע.. תשתדלו למצוא גם ת'זמן לפורום..

PriNcEsSa•°• תפתחי זה בשבילך

בהצלחה גדולה שכל מבחן תקבלי מעל 80 באמת בהצלחה מכל הלב

למעלה