אז ככה, אני אתחיל ואתם תמשיכו: ../images/Emo13.gif
R.E.M: סולן: מייקל סטפ. לא זוכר איך קוראים לאחרים.
פינק פלויד: סולן מקורי וגיטריסט מקורי: סיד בארט. בסיסט וסולן מחליף: רוג´ר ווטרס. הגיטריסט המחליף: דייויד גילמור. מתופף: ניק מייסון. קלידן: ריצ´ארד רייט.
נירוונה: סולן וגיטריסט מוביל: קורט קוביין הי"ד
. לא זוכר איך קוראים לאחרים.
מטאליקה: סולן וגיטריט ליווי (הוא הדומיננטי מבין הגיטריסטים שלהם): ג´יימס האטפילד. גיטריסט סולו: קירק האמט. מתופף: לארס יולריך (ככה כותבים את זה?) בסיסט מקורי: בורטון, לא זוכר מה שמו הפרטי (אני חושב שג´ים). בסיסט מחליף: ג´ייסון ניוסטד.
דייר סטרייטס: זה הקטע המעניין יותר, הם החליפו הרבה פעמים: גיטריסט מוביל וסולן: מארק קנופפלר. גיטריסט ליווי ראשון: דייויד קנופפלר (האח הצעיר, פרש אחרי האלבום השני לקריירה מצליחה). גיטריסט ליווי שני: האל לינדס (הוא ניגן לפני כן בלהקת דארלינג). בסיסט: ג´ון אילזלי. מתופף ראשון: פיק וויט´רס. המתופפים הבאים אחריו: טרי וויליאמס (ניגן באלכמי וחלק מהשירים בBrothers In Arms), עומר חכים (חלמהשירים בBrothers In Arms) והאחרון הוא קריס רייטן. לקראת הסוף הצטרף אליהם גם דני קאמינגס על כלי הקשה (כולל יציאות מאוד יפות בOn The Night) הוא מנגן גם בשאר האלבומים של קנופפלר. קלידן ראשון: אלאן קלארק (הוא נשאר עד ההתפרקות ב92). קלידן שני: גאי פלטשר (הוא הצטרף בBrothers In Arms, ומנגן עד היום עם מארק, ומפיק ביחד איתו את האלבומים שלהם). היו עוד כמה שניגנו איתם באלבומים המאוחרים יותר (פאול פרנקלין - פדל סטיל גיטאר מנגן איתו עד היום, קריס ווייט מנגן בסקסופון ועוד די הרבה). אגב, בדיסק ההופעה שיצא בגירסה מוגבלת עם האוסף Sultans Of Swing רוב החברה שמנגנים שם הן בנות.
The Police: בס וסולן: סטינג (מי יודע מה השם שלו?). גיטרה: סטיוארט קופלאנד. תופים:אנדי סאמרס (אח מגדולי המתופפים, Walking On The Moon לא היה כלום בלי התופים שלו).
The Eagles: כל חברי הלהקה הזאת שרים, את הוטל קאליפוניה שר המתופפף. גיטרה וקלידים: ג´ון וואלש. גיטרה מובילה וגיטרה סלייד: דון פלדר. גיטרה וקלידים: גלן פרי. בס וGuitarone (אני אודה למי שיסביר לי מה זה): רנדי מיסנר. תופים וכלי הקשה: דון הנלי. אין לי מושג איפה הדיסק של רדיוהד, אז אני יכול לומר לך רק שטום יורק הוא גיטריסט שם. אם את שמחה עכשיו - אני שמח.