אנשים יש לי בעיה..

ganooov

New member
כן, אני נזכר ששמעתי ../images/Emo13.gif

פעם שקוראים לו ככה. תודה רבה.

imyy

New member
קליף בורטון הסולן המקורי

של METALLICA אבל לפניו היה עוד בסיסט שלא היה חלק מאף אלבום רון מקגוורני

Jam Head

New member
ממש לא...

Clif Em All זאת קלטת ודיאו שהם הוציאו בשנת 86 ויש לי אותה.. יש שם הופעות שלהם וכל מיני קטעי סולו של קליף ממש חביב... שאר הלהקות שהזכרת.. Pearl Jam- Mike McCready - גיטריסט מוביל Stone Gossard - גיטרה שניה Eddie Vedder - זמר+גיטרת ליווי Jeff Amment - גיטרת באס Mat Camron - מתופף נוכחי היו להם עוד ארבעה Radio Head - Thom Yorke - גיטרה+זמר Ed Obrian - גיטרה +זמר), Jonny Greenwood גיטרה ראשית Colin Greenwood -- באס תופים Phil Selway ========================== Jeremy Spoken Class Today ==========================

Im Lost In Hell

New member
תודה תודה תודה

לכולכם תודה סוף סוף אפשר לקרוא לאנשים בשמם..
ואורסמית´ אגדת רוק מאזניבבבבבבבבב
אויי הם כל כך טובים..!! והסולן שלהם סטיבן סקסי
הייתי חייבת..
ושוב פעם תודה והכי הכי למאגנוב שלי..

ganooov

New member
אגב, מאט קאמרון נחשב למתופף ../images/Emo13.gif

מעולה, וחבל שלא שירשרת למקום הנכון
. תודה רבה לכולכם!

קליף ברטון נדרס ע"י אוטובוס-לא נעים

ומה זה גם מה שהביא לפריצת המטאליקונפרציה (החולנית במיוחד)

ganooov

New member
זה סיפור יותר נחמד: ../images/Emo13.gif

החברה נסעו להופעה או מהופעה, ואז האוטובוס שלהם החליק על הכביש מכוסה הקרח הדק. כולם הצליחו לקםוץ החוצה בלי יותר מדי שריטות, חוץ מקליף בורטון שנפל לו על הראש ארגז בירה מלא. מוסר השכל ילדים: אל תשתו בירה, יש לי כבר האנג-אובר מהפירסומת הזאת.

imyy

New member
נכון אתה צודק

לזכר קליף metallica הוציעו את סאניטריום שהיה הקליפ המצולם הראשון שלהם

Jam Head

New member
שוב פעם אני מגיב!

אני לא יודע מאיפה אתם משיגים את המידע שלכם אבל הוא לא נכון!!!! ככה.... קליף לא מת ע"י ארגז בירה!! החלון נשבר אליו וחצי אוטובוס נחת אליו! וזה לא משעשע בכלל... והשיר Welcome Home ( Sanutirum ) לא היה לזכרו של קליף כי הוא היה עוד בחיים אז!! השיר שנכתב עבור קליף הוא - To live is to die שיצא ב88 ============================ Jeremy Spoken Class Today ===========================

למעלה