אנשים יש לי בעיה!

אנשים יש לי בעיה!

יש לי סקקיטבורד יחסית חדש (בערך שבוע וחצי) והשחור הזה עליו כאילו לא איפה שהציור אלה איפה ששמים את הרגלים אז הוא יחסית מקולף די הרבה ! הקילוף הוא בערך 2 אצבעות שלי ! כאילו מקצה אחד אני שם 2 אצבעות שלי וזה הגודל שירד לי הקילוף.. אז מה עושים? האם זה משנה? כי אני מכיר אנשים שיש להם כבר מלללאא זמן את הסבורד ולא התקלף לא כלום

MaverickX

New member
אתה מתכוון לגריפ...

הגריפ נועד לזה שלא תתחלק מהסקט בזמן נסיעה ושיהיה לך שיווי משקל, זה לא נורא אם מתקלף לך הגריפ קצת, אבל רצוי לכסות את המקום המקולף! אם הגריפ התקלף לך בשבועיים וחצי (!) זה סימן שקנית דק של חברה לא מוכרת או דק גרוע... בחנויות סקט וסקייטפארקים אתה יכול למצוא גריפים למכירה (שעולים משהו כמו10-25 שקל)... לך לאיפה שקנית את הסקט ושאל את המוכר אם יש לו גריפ למכירה (ותוודא שהגריפ טוב וחזק!!!), זהו. מקווה שעזרתי!
Street Rox!!! Vert Sox!!!

תודה אבל..

לא כל הגריפ התקלף לי אלה קצת בקצוות ואם אתה רוצה לדעת אז קניתי קרש של קריפטוניקס.. אפשר למלא רק חלק קטן?

MaverickX

New member
לא יודע.....

נראה לי שכן אבל אין לי מושג לא החלפתי אף גריפ! אבל בהצלחה! Street Rox!!! vert Sox!!!

TIS

New member
למה אתה צריך את זה?

אתה עומד על החלק הזה? אם מתקלף לך מהקצוות זה לא נורא כי אתה לא צריך אחיזה שם. אם מתקלף לך מהאמצע אז תחליף גריפ. וכדאי שתכסה את זה או משהו שלא ימשיך להתקלף לך

כן הרגל האחורית שלי על זה!

מה אני יכול כבר לשים על זה? יש דבר כזה שניתן לשים חתיכות חדשות של הגריפ במקומות שהתקלף לי

TIS

New member
אפשרף אבל

לדעתי כדאי לך כבר להחליף לגריפ נורמלי. ואם הקרש שלך הוא של קריפטוניקס, עדיף כבר שתקנה קרש חדש. אם אתה בכל זאת רוצה רק להדביק חתיכות של גריפ את יכול ללכת לאיזה חנות סקט ולבקש שם שאריות של גריפ. אני לא יודע אם ייתנו לך אבל שווה לנסות, לא?

כנס...

מה זאת אומרת להחליף לגריפ נורמלי? הקרש נורא חדש הוא כולה שבוע וחצי! ונגיד שאני רוצה להחליף את כל הגריפ אז איך אני עושה את זה?

Bazooka Joe

New member
גם לי זה קרה בסקיט הגרוע

אבל זה שום דבר... לא זה מה שגורע מהסקט.... חכה שבוע-שבועיים ויישבר לך הסקט. ותחלום על הימים שבהם רק הגריפ היה מקולף קצת. הסקט הבא שלך צריך להיות מקצועי, יענו אתה קונה קרש ושמים לך בחנות את הגריפ וזה תופס טוב. לי יש גילופים בגריפ אבל זה בגלל שאני הרבה מתאמן על תרגילים ליד חצץ והסקט לפעמים עף לי על חצץ וזה עושה חורים כאלה... לא משמעותי.. זה לא מפריע.

למה שיישבר לי הסקייט?

אני לא רוצה להחליף את הסקייט/הקרש אני רק רוצה להחליף את הגריפ או משהו כזה.. השאלה אם אני יכול ככה תם ללכת לחנות ולהגיד להם שיחליפו לי.. זה על המקום מחליפים?

כנסו בבקשה..

תקשיבו אני לא רוצה להחליף את הקרש או את הסקייט דווקא הוא מאוד נוח לי ומאוד טוב.. הקרש בסדר גמור הבעיה שלי זה הגריפ הוא כל הזמן מתקלף עוד ועוד.. וזה רק איפה שאני שם את הרגליים.. אני יכול לשים על זה סילוטייפ או משהו? יש לי סילוטייפ כזה שחור וחזק השאלה אם זה בסדר לשים את זה..

Bazooka Joe

New member
דייי נווווו

בחייך, זה לא משנה תחת ת´אמת, זה מפריע לך לנסוע? מפריע לך להביא אוללי? חלאס... מה אתה מדגמן עם הסקטבורד שלך? תשאיר את זה ככה וזהו. תאמין לי שהוא יישבר. אף אחד כאן לא אמר לך לקנות קומפלט חדש בגלל הגריפ. תמשיך לנסוע איתו ככה עד שזה ממש ישפיע על התרגילים שלך (לא נראה לי שזה ייקרה) העובדה המוחצת ביותר לכך שרק היופי מעניין אותך היא ששאלת עכשיו אם לשים צילוטיפ שחור (כדי שזה ייראה כמו הגריפ)... הרי אין הגיון בלשים צילוטיפ לשיפור הגריפה של הרגל... מיותר לחלוטין. ונראה לי שאם תשים סילוטיפ יהיה לך אפילו עוד יותר מכוער. ושאמרת "סילוטיפ שחור חזק" לא התכוונת במקרה לאיזוליר בנד?

Bazooka Joe

New member
אה

תנסה.. לא נראה זה יחזיק אבל יכול להיות. לדעתי זה רק יפריע לך

Chomp on this

New member
גם אם זה ליופי

אז מה? הבן אדם רוצה שתהיה לו תחושה יותר טובה על הסקט ואם זה בכך שהסקט יראה יותר טוב, אז למה לא? הכי טוב תקנה נייר זכוכית אגרסיבי שחור ופשוט תדביק בחתיכות.

Hegze

New member
כן

אוליי שיוסיף גם זר פרחים יפה בנווז? ואליי גם איזה סרט יפה שקשור לטראק האחורי?? זה יהיה פשוט מהמם

THE FATRIX

New member
לא יודע אם זה יעזור

גלשתי ופתאום מצאתי את הדף הזה שמראה כיצד מוציאים את הגריפ אם אתה צריך להחליף אותו http://www.switchmagazine.com/skateboarding_tips/tip_griptape.html

THE FATRIX

New member
וכדי לשים את הגריפ

http://www.switchmagazine.com/skateboarding_tips/puttingongriptape.html

למעלה