אנשים יקרים

אנשים יקרים

למה אתם כמו טפשים עזבתם את משפחתכם? אני לא מצליח להבין למה? מה היה רע לכם בקוגל וטשונט בליל שבת מה גרם לכם לצאת לעולם שבכלל לא מתאים לכם?

בן הצבי

New member
טשולנט בליל שבת?

טשולנט אוכלים פעמיים בשבוע - ליל שישי, ושבת ביום אחרי התפילה. ליל שבת אוכלים טשולנט?! צריך לבדוק באמך..

ליל שישי אצל שטייסל

היו ימים קסומים לילות של בטן מלאה עד להתפקע אוי זה היה טוב מה זה טוב. הכי טוב שיש.

cr86

New member
אפרופו טשולנט

הייתי בשבת אצל חברים פה בירושלים והתנדבתי להכין להם טשולנט מקורי מה שקרה שזה יצא טעים מידי וכשקמתי ב 4 אחה"צ כבר לא נשאר כלום אבל היה לי מנוחה כתוצאה מזה אח"כ הוא ישן אח"כ כמעט יממה שלמה וכל היום שלמחרת הוא בילה במקום שאפילו ראש הממשלה שלנו נמצא ללא שומרי ראש,,, אגב אני שף מוסמך גם מטעם משרד הבריאות

hemi32

New member
תגיד ..

צ'ולנט עם קישקע של חזיר אכלת ? ? ? מה זה למה ?!

mndi gold

New member
אחי בא תצטרף אלינו

ונלמד אותך כמה דברים על גן עדן,שדווקא לא ידעת. אתה מוזמן

עוד פרובוקציה של אוריאל

ובנוגע לך דוס חמוד מוטב שתעסוק בנושאים שקרובים לליבך.

פנדיאני

New member
לא הייתי קורא לזה פרובוקציה

האשכולות הטובים ביותר, הם אשכולות טרול. כשרק נותנים לאבזץ והמתחבששת להגיב.

מותר לי

New member
שני דברים:

1. את הקוגל והצ'ולנט לא הייתי אוכלת בליל שבת 2. תמיד הקוגל היה יוצא מתוק ומלא שמן, והצ'ולנט היה גורם ל"ריחות לא נעימים" ביום ראשון אז החלטתי שאם כך המצב עדיף לי לצאת בשאלה!

הקוגעל דווקא היה בסדר אבל הטשולנט

אוי הטשולנט.. גיוועלד! כמה שזה שרף כמה אנחנות נאנחנו על גלות השכינה כמובן אבל לא רק. אוי אוי אוי, היו ימים...

כשאני חושב על זה

למה אתה כמו טיפש עזבת את משפחתך והתאשפזת בגהה? אני לא מצליח להבין למה? מה היה רע לך בקוגל וטשונט בליל שבת? מה גרם לך להיוולד ולצאת לעולם שבכלל לא מתאים לך?

למעלה