אנשים יקרים

absinthe man

New member
אנשים יקרים

שלום אנשים יקרים מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איפה אני מוצא כרטיס להופעה? תודה.

aviGODFATHER

New member
../images/Emo207.gifכמה שאלות על ההופעה...

מתי תתחיל הופעת החימום? מתי דפש מוד יתחילו? ומתי בערך כל זה ייגמר?

super girl 15

New member
אמממ...

אם פותחים את השערים בחמש וחצי אז.. עד שכולם מגיעים.. (דרך אגב מתי יוצא ה-9 באב? בשמונה?) אז יכול להיות שההופעת חימום תתחיל בשמונה או שמונה וחצי... או משהו כזה.. כניראה שההופעה של דפש תחיל שעה אחרי... וההופעה של דפש היא שעתיים בערך.. =\ אז אם מתחילים בתשע היא תיגמר ב... 11-12 בלילה..

little 14

New member
אני בכלל תיכננתי

שזה יגמר יותר מאוחר בסביבות 1-2 קצת מאכזב לדעת שזה נגמר מוקדם חוץ מזה ניראה לכם שהם יגיעו לעוד הופעות בארץ כאילו אם יעשו סתם מסע או יוציאו עוד אלבום?? או שזו הופעה חד פעמית לדורות?

super girl 15

New member
אולי זה באמת..

ייגמר ב1-2... תלוי מתי הם מתחילים.... (אף אחד לא יודע מתי יוצא ה-9 באב?!)

super girl 15

New member
לעע....

יענו באיזה שעה נגמר הצום!!
חחחח איך הוצאת אותי דפוקה!!!

לא יפה, כך לא מדברים../images/Emo3.gif

סתם סתם סתם... אגב, מתי יוצא הצום?! קושיה קשה מדי, סורי, איני מבין בכך

חכמולוגית../images/Emo3.gif...

נתת לרוח לחשוב ולחשוב, שבעצם, את יודעת ת'תשובה?!
ממש, כל הכבד לך, גבירתי הצעירה

פימפי

New member
שעתיים? בטוחה?

די התבאסתי היום כי הבנתי שההופעה קצרה, שעה ועשרים בערך...באסה! מישהו יכול לאשר שזה שעתיים? אני גם לא יודע איך אני אחזיק מעמד בחימום של בלונד רדהד
, ניסיתי כמה שירים שלהם, שלא הצלחתי לשמוע עד הסוף, ונשארתי עם טעם רע וכאב ראש... מישהו יכול להמליץ על שירים ספציפיים שלהם? בתקווה שנפלתי על הפחות טובים

super girl 15

New member
ת'אמת..

כל הופעה שלהם היא שעתיים אבל ראיתי את הרשימת שירים שצריכה לךהיות בישראל והם קיצרו אותה היו 22 שירים ועכשיו יש בערך רק 18-19 אולי פחותת.. 17!! אז יכול להיות שזה באמת הופעה שדל... שעה ועוד קצתת... =\\

האמת, שאני אישית...

מעדיף, שהפעם מס' המזל שלי, לא יפיע, אחרת זו הפעה קצרה לטעמי
(נ"ב: מס' המזל שלי-17) (מס' השיר שזכה גם באירוויזיון)

פימפי

New member
|SAD FACE|

מישהו יודע כמה זמן ההופעה? שעה זה כ-ל-ו-ם, ו-17 שירים זה בערך שעה.

למעלה