אנשים יקרים

אנשים יקרים

תעשו לי טובה גדולה ותכתבו לי את כל מה שאנחנו יודעים על ההורים של סנייפ. הייתי עושה את זה בעצמי אבל הספר אצל חברה...

לא ידוע הרבה....

ידוע שהיה לסנייפ ילדות קשה. במהלך השיעור שהארי עשה עם סנייפ בשיעורי הכרה הוא קיבל בטעות מחשבה של סנייפ עמוד 608 ספר חמישי: .... ופתאום התמלא ראשו של הארי זכרונות שלא היו שלו. גבר עם אף מעוקל צעק על אישה רועדת וילד קטן בעל שיער כהה בכה בפינת החדר.. נער ששערו שמנוני ישב לבדו בחדר שינה חשוך, כיוון את השרביט שלו אל התקרה וירה בזבובים.... נערה צחקה כשילד רזה ניסה לעלות על המטאטא מדלג. ספר שישי: מסופר מעט על הוריו של סנייפ ספר שישי עמוד 573: היה שיחה בין הארי להרמיוני והוא התעצבן עליה שהיא זורה מלח על פצעיו ואז היא אומרת: "אלא שצדקתי לגבי זה שהספר שייך פעם לאיילין פרינס, אתה מבין.. היא הייתה אמא של סנייפ!!". "באמת שמתי לב שהיא מכוערת" אמר רון "המשכתי לעבור על ערימת העיתונים הישנים והיתה שם מודעה קטנה על חתונה בין איילין פרינס לאיש בשם טובאיאס סנייפ, ובהמשך מודעה על לידה של- רוצח ירק הארי. "טוב. כן." אמרה הרמיוני "אז... קצת צדקתי. סנייפ היה גאה בזה שהוא חצי פרינס- הבנת? טובאיאס סנייפ היה מוגל לפי הכתבה בנביא היומי" "כן זה מתאים" אמר הארי "הוא הדגיש את הצד הטהור כדאי שיוכל להתחבר אל לוציוס מאלפוי וכל השאר...." "הוא בדיוק כמו וולדמורט. אמא טהורת דם, אבא מוגל.... גם הוא התבייש בהורים שלו, ניסה לגרום לאחרים לפחד ממנו באמצעות אומניות האופל המציא לעצמו שם חדש ומרשים- הלורד וולדמורט- הנסיך חצוי הדם....." זהו זה כל מה שידוע על הוריו ועל עברו של סנייפ בינתיים... מקווה שעזרתי לך

The white cat

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo190.gifילדות קשה..

כההורים שלך מתים כאתה בן שנה ואתה גר 10 שנים אצל משוגעים ששונאים אותך בהפגנתיות זה נקרא ילדות קשה

ייתכן בהחלט

נו, מה לעשות שאני יותר מדי אחות רחמניה כלפי אנשים כאלה.... והמבין יבין ומי שלא שילך אל חיים יבין הוא מבין את כולם אבל לא את עצמו.

ToryMaster

New member
../images/Emo9.gif

אם למישהו יש פרטים אמינים מראיונות או משהו, אתם יותר ממוזמנים לכתוב את זה כאן, כדי שנוכל לטגלן.

Pr0NgS

New member
הסתכלתי בדף של סנייפ בלקסיקון,

והם רק כתבו על דברים שגילינו בשישי <אבא מוגל אמא מכשפה> ועל זה עם הזכרונות מהחמישי... אני חושב שאם היה משהו חשוב מהראיונות, הם היו מוסיפים.

Chugworth

New member
מהמעט שגילינו עליהם בספרים

כשהארי ביאר בטעות את סנייפ בספר 5, ראינו שטוביאס סנייפ היה מתעלל באשתו, כנראה היה בעל (ואב) מכה. ועל איילין סנייפ שמענו שהיתה קפטן קבוצת הגוג'ואים, או מה שזה לא יהיה, של הוגוורטס.

למעלה