אנשים יקרים

pie and cactus

New member
אנשים יקרים

אנשים יקרים בימים אלו אנו בעיצומו של מאבק למען האכלת חתולי הרחוב בארץ. במטרה להכחיד את חתולי הרחוב, הנתפסים כמטרד על ידי ציבור קטן הנרתע מהם, מבקשת עיריית ראשון לציון להתקין חוק עזר האוסר על האכלה של חתולים בלא היתר מיוחד. אפילו מתן מים לחתול צמא בלא אישור הוא עבירה על חוק דרקוני זה, הגוזר מוות אכזרי ברעב ובצמא על חתולים רבים החיים בעיר, והופך תושבים המגלים כלפיהם חמלה לעבריינים. לא רחוק היום בו רשויות אחרות יבקשו להתקין חוק זה. נודה לכם אם תכנסו לחתום נגד חוק היתרי האכלה ותעבירו הלאה לחבריכם. תודה רבה- בשם החתולים. www.free-cats.org

Elpar

New member
מה זה החרא הזה!!!

אני מאכיל, משקה משחק ועושה הכל עם חתולי הרחוב ואף אחד לא יגיד לי מה לעשות איתם! הם באים אליי מרצונם כדי לשחק ולפעמים אני מכניס אותם הביתה, זין על העולם זאת עצומה מפגרת!!! זה רצח של חתולים ויש הרבה כאלה! זה דבר דבילי לחלוטין! במקום לא לעשות את זה תגדלו ת'חתולים! שנה שעברה גידלתי חתולת רחוב ואת הגורים שהיא המליטה אצלינו בבית! תעשו ככה וככה תצמצמו את חתולי הרחוב אבל לא להרוג אותם! כי זה עברה על חוק גם! זה כבר רצח! רצח המוני!

Beautiful Scar

New member
מה שהיא אומרת..

שאם אתה לא רוצה שזה יקרה, נא לחתום על האצומה. בשביל לעצור את זה!! אתה לא תאמין כמה חתולי רחוב יש בעפולה כל כך הרבה! שזה עצוב!! לדודה שלי יש חתול, היא כל כך אוהבת אותו, והיא קנתה אותו מחנות לחיות מחמד או וואט אבר.. והיא מצטערת על זה שלא לקחה מהרחוב!! אבל היא עדיין לא מתחרטת עליו! והלואי שלי היה חתול..

לירושקה

New member
הייתי באחת ההפגנות נגד זה...

אני גם מתנדבת בעמותה לבע"ח אבל לא משנה יש פה מישהו מראשון חוץ ממני?

Elpar

New member
אויש

אז איפה חותמים?!?!?!? אני בעד העצומה!!!! ויוה לה קאטס!!!! אני לא יודע כמה חתוליפ יש בזכרון יעקב... אבל ליד הבית שלי יש קרוב ל10 אם לא יותר... ואננו מאכילים מטפלים ומשחקים עם חלק, אפילו קנינו להם מלונה (אז מה אם זה לכלבים, אז תהיה לחתולים וילה...) כדי שיהיה להם איפה להסתתר מהגשם כי אני לא יכול להכניס הביתה...

noam the ninja

New member
יא בני זונות!!!

אתם הורגים חתולים, יא זונות!!! לכו תזדיינו, תחתמו לי על התחת, יא שרמוטות!!!!! לכו תזדיינו!!!!

Elpar

New member
נובם,

תחתום על העצומה, זה לטובת החתולים! לפי מה שאני הבנתי זה כדי לעזור להם, ואם אני טועה וזה נגד החתולים אני הולך לקפוץ מהחלון שלי עוד מעט...

faceless girl

New member
זה כדי לעזור לחתולים.

כשחותמים כתוב: "אני החתום/ה מטה מתנגד/ת לחוק העזר של עיריית ראשון המחייב השגת היתר מיוחד להאכיל חתולי רחוב. אני תומך/ת בהמשך חופש ההאכלה."

T r a v i s

New member
ראיתם איזה שם נתנו לחוק הזה?

"העזר העירוני..". בכוח מנסים להטעות.

amy lee 4 life

New member
אפחד פה לא באמת הבין מה הם רוצים

הם רוצים שכמות חתולי הרחוב תפחת בגלל שמתעללים בהם כל הזמן אז אם תפסיקו להאכיל אותם הם יכחדו וכך יהיו רק חתולי בית ואז ההתעללות תפחת!! הם עוזרים בעקרון לחתולים...כי התעללות זה דבר נוראי!!

לירושקה

New member
לא........

הם עושים שואה לחתולים!!!! וחוץ מזה אם יישמו את "חוק העזר" הזה הילדים בבתי הספר יגדלו בחינוך אלים כלפי בע"ח ומה עשינו בזה?כלום!!!!

Beautiful Scar

New member
שיט זה בשביל להכחריד את החתולים!!

שיט !!!!!!!!! אל תחתמו!!!! זונות כלבים שימותו!!!!!!

Elpar

New member
אבל באתר רשום שזה בעד החתולים!

רשום שזה נגד החוק שנגד האכלת חתולים!

Beautiful Scar

New member
הוא רשם "במטרה להכחיד"

Elpar

New member
נכון אבל

במטרה להכחיד העירייה יוצאת עם החוק החדש! והאנשים האלה שפםתחו בעצומה אומרים שהם נגד החוק הזה! כלומר נגד ההכחדה :)

faceless girl

New member
אנשים

זה נגד חוק העזר של עיריית ראשון המחייב השגת היתר מיוחד להאכיל חתולי רחוב. מי שחותם הוא תומך בהמשך חופש ההאכלה. יעני.. תחתמו, זה כדי שהחוק לא יצא לפועל!

למעלה