אנשים יקרים!

אנשים יקרים!

אנשים יקרים חיכיתי כבר להזדמנות להיות כאן שוב! מאז הפעם האחרונה שהוזמנתי, נכנסתי לפורום מספר פעמים והתרגשתי לראות את ההתכתבות שלכם, ולגלות שוב שמדובר בקבוצה משפחתית ומאד איכותית של אנשים. אני מחכה כבר לקרוא את השאלות ואני מבטיח לעשות הכל כדי להספיק ולענות לכולם, ביום זה אני רוצה לחלוק כבוד אחרון ליוצר צנוע מוכשר ואמיתי, "מלח הארץ" – עוזי חיטמן – יהי זכרו ברוך שלכם גלעד

3נטוש

New member
אאאאאא גלעד!

יאא כול כך חיכית לך...
באמת יהי זכרו ברוך... אחד מהזמרים המוכשרים שלנו..

גלעד...

שלום גלעד! אני נורא שמחה שאתה בכאן! קודם כל אני רוצה להגיד לך שאני ממש מעריצה את המוזיקה שלך, יש לך שירים מדהימים שגורמים לבכות (לפחות רובם... "עכשיו טוב" במיוחד...) ושאתה מוכשר בטרוף! אתה פשוט מדהים! קוראים לי לבנת אני בת 14 ואני גרה בבאר-שבע... רציתי לדעת אם בזמן הקרוב תופיע בבאר שבע או באזור? אני ממש רוצה לראות אותך! אוהבת אותך, ואת השירים המקסימים שלך
לבנת...

orguy

New member
גלעד אתה מלך!

אני גדלתי בעצמי על עוזי חיטמן שהיה בשבילי בסיס גדול...............

mkbl

New member
../images/Emo142.gif היי גלעד ../images/Emo142.gif

היי שוב אני, מיקי. מקווה שקיבלת את המיילים ששלחתי באמצעות גיא, מנהל האתר. בכל אופן, אני תקווה שאוכל להשתחל בין המעריצים הרבים ואם לא, אז אגיד פה שוב, כמה שאני נהנת לשמוע את הדיסק שלך בכל יום ויום.. בכל פעם אני שמה לב לקטעים אחרים בדיסק, שהרי כששומעים מוסיקה, בדר"כ עוסקים בעוד דברים על הדרך וכדי כך מפספסים פה ושם חלקים, אבל כך זה עושה את ההאזנה לדיסק מעניינת ומהנה בכל פעם. רק שזה לא יישמע פלצני מידי.. מפני שזה לא וגם אני לא.. אין לי ספק, אתה פשוט קסם, שלא לדבר על כשרון על.. גם אני, כמוך וכמו כל אלו שגדלו והכירו את עוזי חיטמן, חולקת לו כבוד אחרון, לאיש שהיה עצום בכישרונו ויחד עם זאת עניו בצורה בלתי רגילה.. אז צ'או גלעד, והמשך עם המוסיקה הנפלאה שאתה יוצר.. כן ירבו וישתבחו (למרות שזה משובח באופן ממגנט..) מיקי

../images/Emo141.gif גלעד ../images/Emo9.gif

גלעד
אתה לא יודע איך אני אוהבת את השירים שלך... אתה בן אדם כ"כ מוכשר... באמת, אני ממש מתחברת לשירים שלך... אני מקווה שתמשיך ותצליח... ממני-יפית

למעלה