אני מוכרח להגיד לך כמה דברים.....
קודם כל, אתה הבנאדם שאני פחות אוהב באקדמיה. אתה תככן, וכל הקטע שלך עם מיכל וה-SMSים היה מסריח מאוד, והקטע שלך ושל יוסי וטירן וצחי בתור חדר "סגור" ממש מגעיל, אתם חתיכת סנובים-אגואיסטים שאשכרה עושים טרור לכל האקדמיה. חוצמזה, שכבר מהתוכנית ששראל ומירב עפו אני התחלתי להרגיש שמשהו נורא מסריח בהפקה הזאת, לדעתי הכל מכור והכל ידוע מראש. עובדה שדווקא את אורבך השארתם מחוץ לרביעיות, והנה הוא עף. אולי מישהו "מלמעלה" עזר לכם לבחור???? כל הזמן מראים קטעים שלך אומר כמה שהכל פארש, וכמה שהכל לא אמיתי, וכמה שאתה "מכור" לאתיקה. לא יפה ללכלך על ההפקה שאמורה לפרסם אותך. אם כל כך חשובה לך האתיקה, וכל כך חשוב לך להיות מוסרי, אז קח את הרגליים שלך ותעשה לכולנו טובה, ותשחרר אותנו מהעול שלך באקדמיה. ואני רוצה לשתף אותך במכתב שקראתי בכמה פורומים: "אני מדברת בעילום שם. אחרת אני אאבד את מקום העבודה שלי. אני חברה בצוות ההפקה של האקדמיה לצחק. מאוד קשה לי עם מה שקורה שם מצד שני מאוד קשה למצא תפקיד בהפקה כזאת אז אני נאלצת להישאר שם למרות שכל מה שאני רוצה לעשות זה לזרוק הכל וללכת הביתה. המפיקים שם יודעים את מי הם משאירים וכל שבוע שולחים הביתה את מי שהכי לא משתף איתם פעולה. שבוע שעבר היו אלה הבנות לילך ורויטל שעשו בעיות למפיקים כי לא רצו לעלות עם החומר שכתבו להם. החומר שכתבו להם היה בכוונה לא טוב כדי שהם יעופו. אחר כך הם התבייתו על מירב ושראל כי הם שני מתבודדים ולא מרכלים ומספקים את הצהוב שהצופים אוהבים לראות בדרך כלל. השבוע גם היה להדר משבר והיא התחילה לבכות ומירב החליטה שהיא לא נותת למצלמות שיראו אותה בוכה והיא סגרה את הדלתות בפניהם. המפיק הראשי התעצבן וצרח על מירב שהוא ידאג להעיף אותה. הם התערבו בהצבעה של הקהל ושינו אותה. זה ממש היה הדבר הניבזי ביותר לעשות. אנשים יקרים תסתכלו בעצמכם היום בתוכנית ותחשבו טוב טוב אם האצבעה נראית לכם אמינה. אני מסכנת את עצמי שאני כותבת כאן אבל הגיעו מים עד נפש. רק אתם יכולים לעצור את השחיתות הזאת. אני רק מבקשת שתבואו לכאן אחרי התוכנית ותגידו באמת מה אתם מרגישים. התוכנית הזאת היא משחק מכור. ידוע מראש כל שבוע מי הולך לעוף. תצביעו לעצור את השחיתות הזאת ואל תתנו לה להימשך!!" אני לא מצפה לתשובה ממך לגבי אמיתות הדברים, אני יוצא מנקודת הנחה שהכל נכון (ובואו לא נשלה את עצמנו, רוב הסיכויים שזה באמת נכון) אז בבקשה - חאלאס עם הפוזות של הקדוש המעונה, קח את הרגליים שלך ותתחפף לנו מהפריים.