אנשים יקרים!

• פותח הנושא it-I
  • פורסם בתאריך

it-I

New member
אנשים יקרים!

זה כבר כמה ימים שאני מבקר בפורום הזה, ונהנה לראות שיש דבר כזה. כל העסק לא היה מוכר לי מעולם, לא שמעתי, לא ראיתי. ולעניין: ניסיתי. לא הולך. מה השיטה הכי פשוטה טכנית? לישון חמש-שש שעת, להתעורר, לישון שוב עם תיקתוקים של שעון? אני טועה? אולי מן הראוי לציין שאני לא זוכר חלומות מאז ומתמיד. מידי פעם מבליח לי איזה זיכרון קצר שנעלם מהר (דקות). רעיונות? הערות? המלצות? תודה.

כן איש יקר

ליזכור חלומות זה יותר קל ממה שנדמה לך, בכל בוקר כשאתה מתעורר משנתך תישאר 10 דקות במיטה ונסה להיזכר בחלומותיך בלי לחשוב על שום דבר אחר בזמן הזה. זו שיטה מעולה. מה שעוד יוסיף לשיטה הזאת אם תוכל לכוון עוד שעון מעורר שיעיר אותך חצי שעה לפני זה ומתי שהוא מתצלצל כבה וחזור לישון לעוד חצי שעה. תשלב את שתי השיטות האלו יחד ומובטח לך זיכרון חלומות עשיר - כמובן שרצוי מאד ליכתוב מיד לאחר מכן הכל בצורה מפורטת ביומן החלומות שלך. לישון חמש שש שעות, לקום ל 20 דקות עד שעה עד שמרגישים רעננים, ואז שוב לחזור לישון, זה התגלה כבסיס הטוב ביותר לחלומות צלולים ומניב את הסיכוי הכי גבוה לחלומות צלולים. רוב הטכניקות המתקדמות לחלומות צלולים מבוססות על השיטה הזאת, שימוש בשיטה הזאת לבד מגביר בהמון את הסיכוי שלך לחלום צלול, וזה חזק הרבה יותר אם זה משולב ביחד עם ווילד, מילד שמילד ושאר ירקות...
המומחה.

it-I

New member
תודה

אני אנסה. יכול להיות חוייה מעניינת (בתור התחלה). תגיד, נכון יהיה לומר שחלום צלול זה חלום שאני מודע בו לזה שאני חולם? אם כן, יש סיכוי להיות מודע - אם בבוקר, כשאני מתעורר אני כבר לא מודע? יכול להיות שאהיה מודע אבל לא אזכור את זה? תודה מראש.

תקשיב

החלומות הצלולים שצריכים לעניין אותך בעיקר הם אלו המתרחשים בשעות הבוקר המוקדמות זמן קצר לפני שאתה צריך להתעורר, הם יהיו הכי ארוכים, הכי פוריים, הכי צלולים בדרך כלל, ותיזכור אותם הכי טוב. מה שקורה זה שבדרך כלל כאשר יש לך חלום צלול בשעות הבוקר המוקדמות זמן קצר לפני שאתה צריך להתעורר, והוא ברמת צלילות גבוהה, אז בשלב מסויים פתאום בחלום הצלול ( כלומר בסופו ) הכל יתחיל להחשיך ואתה מיד תתעורר וכל זה בלי לאבד את המודעות העצמית שלך החל מהחלום הצלול ועד ההתעוררות, לכן תיזכור אותו בצורה מעולה. אז הסר דאגה מליבך איש יקר.
המומחה.

ושכחתי לציין

ב 10 דקות שבהן אתה מנסה להיזכר בחלומותיך חשוב מאד שתישאר עם עיניים עצומות, ככה תיכנס פחות אינפורמציה למוח וזה מאד יקל עליך להיזכר. וחשוב מאד בזמן הזה לא לתת לעצמך לינדוד עם המחשבות אלא להקדיש את כל 10 הדקות לחלומותיך - בלבד. בקשר לשיטות מתקדמות תיבדוק בקישורים יש שם כמה אתרים שמסבירים את השיטות העיקריות. מקווה שזה עוזר. המומחה.

it-I

New member
כן, את זה ראיתי

(את העניין של עצימת העיניים. טוב אני אדווח מה קורה איתי! שוב תודה.

למעלה