אנשים יקרים....

Drorrrrrr

New member
אנשים יקרים....

במשך השבועות הקרובים, הנוכחות שלי בפורום תצטמצם. אני עדיין אהיה פה יום יום כדי לפקוד את הפורום, לסדר אותו, לצחוק איתכם, ולהגיב להודעות, אבל פחות. לצערי, עכשיו זו תהיה תקופה לחוצה של מתכונות ובגרויות, אז למרות כל המבחנים אני אשתדל להיות כאן כמה שיותר, אבל רק עד כמה שאוכל. תשאלו למה לא לקחתי איתי עוד מנהל/ת, אז התשובה היא שאני עובד על זה ובקרוב י/תתווסף מנהל/ת חדש/ה לפורום. יכול להיות שזה אחד/ת מכם או שלא (למרות שהסיכוי לכך נמוך מאוד מאוד מאוד). כשהוא/היא י/תתווסף אתם תראו
בנתיים אני אשאיר אתכם במתח. מקווה שתבינו, דרור.

escaping

New member
אוי לא! החיים בלעדייך לא יהיו חיים!

הכעס. האימה. הפחד. השקט. הרעש. הקור והחום. מה? מה יקרה כאן? מה יקרה כאן??????? אה, אממ... בכל אופן, גם לי הולכים להיות די הרבה מבחנים עכשיו אבל לא משנה. אני עדיין יהיה כאן כדי לשעשע את כולכם בסיפורים מרתקים על רובי. פשוט תשמחו מחברתי המהנה ותשלחו לי מתנות לדואר! אממ... לא משנה.. אל תתייחסו בבקשה! קצת התחרפנתי היום... והכל בגלל שפיספסתי את רובי ביס! איזה באסה! תביאו לי את ההקלטות שלכם בבקשה! אני אשלם! אני ארקוד! אני אתופף בתופים! יעמוד על הראש! אצבע את שיערי היפה לשחור.... נו, יאללה!:) בטח מי קורא את זה עכשיו חושב- וואו. יש לה חירפון עמוק ביותר! מה היא לקחה? אז רק שתיתי מים.

escaping

New member
במחשבה שנייה,

אולי ההודעה הזאת לא הייתה כל כך מחורפנת. אני מסוגלת להרבה יותר.

מרילנצח

New member
אני חושבת שכולנו באותה תקופה...

לכולנו יש מבחנים עבודות ופרוייקטים לעשות... נשתדל להגיע לכאן כמה שיותר.. אבל לא תמיד זה יצא.. וסתם תהיה -איזה בגרויות יש לך בגיל 15??????

Drorrrrrr

New member
גברתי הצעירה, אני בן 15.5

מתקרב ל-16 מלאו לנער
יש לי בגרות בלשון, בהיסטוריה ובצרפתית
Moi! Je Sais Francais! Je la sais! Je la sais!

AngelFairY

New member
כבר ציינתי שאני משגיחה בבגרות בלשון

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה... איזה כיף לראות את כולם סובלים בבגרויות ולהשגיח עליכם...

Drorrrrrr

New member
מההההההה?!?!?

זה אומררררר ששש.....אני אקבל את הבחינה לפני
וווווי קריןןןןןןןן אייייי לאב יוווווו

למעלה