אנשים יקרים !

רינת4

New member
עוד 5 שעות.

אבל אני צריכה להיות בשדה התעופה ב4 בבוקר. שזה עוד..3 שעות! אז לילה/בוקר טוב לכולם!!!!!

רינת4

New member
אה,אז גם אני לא אמצא-

כי גם לי זה טיול מאורגן... לולי-טורונטו עולה הרבה יותר כסף. זה למה! טוב,אני הולכת לישון! ביי לכולם עד שבוע הבא, רינת.

lolly1

New member
הייתי

מחכה חוסכת עוד ואז עפה לראות ולהתנפל...על גייל!!!!!!!! ורנדי.. לא שזה יזיז לו...

זה יזיז לו...!

הוא ימות מרוב החיבוקים שלך.. ורינת, למרות שאת בטח לא רואה.... תהני!

lolly1

New member
למי אכפת

מה יזיז לגייל..אם הוא יצליח לקלף אותי מהרגל שלו.... התכוונתי לרנדי..

rAnDuSh

New member
ואם מדברים על חלומות....../images/Emo1.gif

כבר היו לי שני חלומות עליהם........נכון מדהים?? אחד עם בריאן ומייקי וזה היה ממש מוזר צילמתי איתם פרק......שכבר צולם...ועזרתי להם לפתור בעיות וכולם השלימו בסוף ואז כשזה נגמר שמתי לב שהשעה 12:20 ושאני הפסדתי את הפרק ואז בריאן אמר לי בעברית טהורה....לא נורא כרגע צילמנו אותו ואז שאלתי אותו אתה מבין עברית?? הוא אמר קצת ואז דיברתי אל מייקי במבטא אמריקקי מושלם (הלוואי עלי) ואז בסוף הלכנו כולנו לקניות בהדר (הבנים קנו סומק
) ואז אח שלי התקשר והעיר אותי....
השני היה עם בריאן וג´סטין....ואותו אני בקושי זוכרת.....אבל הוא היה מושלם גרתי עם ג´י והזדי*** עם בריאן....

איזה חלומות...

זה מזכיר לי משהו אמיתי שקרה לי. הסצינה: ארוחת ערב, מוצאי שבת הדבר הרע בכל הקטע: אין לי שעון! חברה שלי הזמינה את כל המשפחה שלי לאכול אצלה ארוחת ערב עם כל המשפחה שלה... שסיימנו לאכול, ירדנו לחדר שלה ודיברנו מלא זמן... ואז, עלינו למעלה אחרי הרבה זמן ושאלתי מה השעה 23:45 אההההה שאלתי את חברה שלי אם אני יכולה לראות אצלה ואז נזכרתי שהטלוויזיה בסלון.... שאלתי עוד מישהו ליתר דיוק מה השעה והוא אמר 11:45 ואז...רצתי(אני לא רצה אף פעם...בגלל זה כמעט נכשלתי בספורט!)בשיא המהירות ואז חברה שלי צועקת "ליאור:22:45"... ואני כולי מאושרת, הלכתי אליה ונישקתי אותה וכמעט צעקתי על אלו שאמרו לי שהשעה 11... יום אחרי זה דיברתי עם חברה שלי והיא אמרה לי שהתנהגתי כמו משוגעת... מכורה, אין מה לעשות!

שניש

New member
בראין הוא מדהים למה שלא נתמוך?

אני מתה על בראין יש לו גוף מדהים פרצוף מדהים אישיות מדהימה בקיצ´ר הוא------------מ---ד---ה----י----ם---! שניש
נ.ב- אתן\ם יודעות\ים שכשאומרות לי מניאקית אני מקבלת את זה כמחמאה בהשראת בראין!

למעלה