אנשים יקרים !

CarolineKinney

New member
אנשים יקרים !

תודה על התמיכה בבריאן הרי כולנו יודעים שהוא מתוק בהסוואת מניאק ולא באמת כזה אז לא להצביע סתם ולשקר.......

BlueyedQT

New member
בטח שהוא מתוק.. איך אפשר לחשוב...

אחרת

לירונדה

New member
מאמי...

אין כזה דבר מתוק בהסוואת מניאק זה רק מראה עד כמה הוא חלש...

חחחחחחחחח... נחשי??

ברור שהוא מניאק מה השאלה הזאת בכלל?? הוא בכלל לא מתוק!!... הוא מניאק מלידה!!!. ובגלל זה אני אוהבת אותו ומעריכה אותו!!

CarolineKinney

New member
אולי.....

אם תיצפי בסדרה מהתחלה שוב תשני את הדיעה שלך כי אני במטיחה לך שתגלי עליו דברים שיפתיעו אותך כמה הוא לא מניאק כמו שהוא נראה. ותיחסי לטקסטים ומשחקי המילים ובמיוחד להבעות הפנים וזויות הצילום. אולי זה יתן לך פרספקטיבה אחרת בצורה שאת מסתכל עליו שלדעתי היא ממש מוטעת !

מור 007

New member
לא נכון!!!!!

הוא כזה מתוק.........וכוסון!!!!!!!!! ושימי
שהרוב הצביעו שהוא מתוק

דנה ק

New member
בריאן

בריאן הוא מתוק במסווה של מניאק אבל הוא ממש חמוד ומתוק!!!!!!111

הוא לא מניאק מלידה!!!!!

אני בטוחה שלרינת לא יהיה אכפת אם אני אשים פה את המאמר המהמם שלה על בריאן, שלפי מה שהבנתי את לא קראת...

רינת4

New member
כן,אבל כמו שאמרתי...

הוא מניאק מתוק! לכן אני לא יכולה להצביע בסקר בלב שלם,אלא אם תהיה אפשרות של גם וגם. אבל לא נראה לי שאני אזכה לראות אם זה ישתנה. לא נורא,אני אהיה לי במילאנו!(משם,ד"א ע"פ דברי ג´סטין בפרק 10 חלק מהריהוט של בריאן-הספות ליתר דיוק).

BlueyedQT

New member
אוי זה מזכיר לי חלום מוזר שהיה לי

אתמול.. חח זה קשור לג´סטין ולבריאן..

רינת4

New member
אבל עכשיו,כי עוד 5 דקות

אני צריכה ללכת לישון(אם אני אצליח בכלל להירדם...)

BlueyedQT

New member
חח טוב לפני שבועיים הייתי באיטליה..

גם במילאנו בכל מקרה חלמתי שאני בדרך לאיזשהו מלון שם באזור ומישו סוחב לי את המזוודות ופתאום אני רואה את בריאן וג´סטין יושבים בלובי. (שבחלום נראה די דבר טבעי) ואז הסבל (זה ששסחב את המזוודות) ביקש כסף ולא הייתי בכלל צריכה לבקש ובריאן ישר שילם לו (?!) ואז ג´סטין צבט את בריאן בתחת שלו חחח
ואז רצה גם לצבוט אותי ואני לא הסכמתי ממש כעסתי עליו.. ואז הוא וויתר (למה הוא בכלל רצה?) ונגמר החלום. חחח זהו.
היה מעניין?

רינת4

New member
את חושבת שאיטליה גורמת

להזיות כאלה? אולי גם לי יהיה חלום כזה? הלוואי! יש לך טיפים בשבילי? מצאת שם משהו כ\על הכי גאים אולי?

lolly1

New member
שאלה לרינת

אם כבר כסף לטיסה....לטורונטו! לא לאיטליה! למה????

BlueyedQT

New member
חחח אין לי מושג איך זה קרה!

זה היה ממש קצר.. חבל..
טיפים אין לי.. ולא מצאתי שום דבר על הכג"ש לא שהיה לי זמן. כי זה היה טיול מאורגן.

למעלה