אנשים יקרים

אנשים יקרים

רציתי לעדכן אותכם שהיום סוף סוף עידכנו לי באורנג' את הגאלקסי לגירסה 2.3.3 וכל עניין הגיבוי עבר בהצלחה(ושוב בקלות בלתי נסבלת).רציתי להודות לכם על כל הרצון הטוב לעזור ועל כל העצות. שיהיה סופ"ש מעולה לכולם

רענן 25

New member
אז שאלה

האם יש לך בעייה לסמן מילה בודדת בעברית באמצעות קליק כפול עליה? האם עובד? האם מסמן בדיוק את המילה או רק בערך? שואלת אותך את כל זה כדי לדעת האם הבעייה שהתעוררה אצלי לאחר השידרוג קשורה לגרסה או לבעייה בחברת פלאפון. תודה

voguemaster

New member
תזכירי לי מה הבעיה ?

יש לי עכשיו 2.3.4 ואני יכול לבדוק אצלי גם כן...

רענן 25

New member
הבעייה בעדכון הגרסה 2.3.3 של פלאפון

אי אפשר לבחור / לסמן מילה בודדת בעברית. אם הקלדת מילה ותרצה לשנות אותה, להעתיק אותה וכו' לא תוכל לסמן אותה בדבל קליק, אלא רק בדרך ארוכה יותר של הבאת הסמן, ואז לחיצה על הסמן, ואז בחירה ב"בחר מילה" מתוך תפריטון שנפתח. כל זה קורה גם באנגלית. ולא היה כך בגרסאות קודמות. דבל קליק הספיק בשתי השפות. והנה בעברית, המצב רע עוד יותר: כשכבר סימנת שאתה רוצה לבחור מילה, היא נבחרת רק "בערך". קצת מהמילה שלפניה וקצת מהמילה שאחריה נבחרות גם הן. בקיצור, בלגן. הדרך היחידה לטפל בזה היא להזיז עכשיו את שני הסמנים שנפתחו עם האצבע קצת ימינה וקצת שמאלה כדי שבסופו של דבר יקיפו בדיוק את מה שרצית ואז נבחרה המילה. גם באנגלית, תהליך סימן מילה בודדת ארוך ומיותר, אבל לפחות כשהוא מסתיים רק המילה מסומנת. אז, ווגמאסטר יקר. איך זה אצלך? נסה לבחור מילה במייל, סמס, פתק כל דבר וספר מה מצאת. חשוב לי לדעת אם זה רק בפלאפון או בכולם. תודה

רענן 25

New member
רעות, עוד שאלה וזהו

באיזו חברה שדרגת? כרגע יש לנו פלאפון וסלקום ברשימת המבוגגים. מעניין מי החברה שאצלה תקין. תודה

voguemaster

New member
הבעיה קיימת אצלי גם, רק בעברית

מלבד הבאג שגורם לכך שבעברית הוא בוחר גם את ההתחלה והסוף של המילים מסביב למילה שרצינו, יש לי כמה הערות: הרבה יותר נוח להביא את הסמן בנגיעה למילה ואז ללחוץ עליו ושייפתח התפריטון. בגרסא הקודמת (2.2) היית מביאה את הסמן, היה נפתח לך התפריטון מבלי שרצית ואז היית צריכה לבחור בסימון טקסט. רק אחרי שבחרת בסימון טקסט היית צריכה להזיז את הסמן לסוף הסימון. וחלילה וחס אם לא שמת אותו במקום הנכון לפני שנפתח התפריטון כי אז את צריכה להתחיל שוב. היתרון של השיטה הזו הוא שיש שני סמנים ואתה מתחיל עם SELECTION זריז ופשוט. אני מוצא שזה הרבה יותר נוח. הכל טוב בזה חוץ מהבאג עם העברית...

voguemaster

New member
אני בסלקום

ושידרגתי באופן עצמאי. יש לי רום של פיילוט, גרסא 3.5 (זו גרסת הרום, גרסת האנדרויד היא 2.3.4)

רענן 25

New member
סליחה על הבורות. אז עוד שאלה

לא כל כך מבינה בענייני רום וכאלה. לא יודעת מה ההבדל בין מה שאתה עשית לבין שידרוג אצל המפעילה. אז מה זה אומר? שהבעייה לא אצל פלאפון ולא אצל סלקום, אלא מקורה גבוה יותר, במערכת עצמה? (אם כי פגית באוראנג' לא מכירה את התקלה). במילים אחרות: מי הגורם שצריך לנדנד לו כדי שהבאג המאד מעצבן הזה ייפתר? מי יהיה זה שיפתור את הבאג? מי "אשם"? שוב תודה. הנושא חשוב לי מאד כי אני כותבת הרבה באמצעות הגלקסי וזו הפרעה אמיתית.

voguemaster

New member
הרום של חברות הסלולר

מגיע מחברת סאני. אפשר שיגידו שזה הדבר הכי קרוב שיש לסמסונג ישראל אבל זה לא ממש נכון. החבר'ה שם באופן כללי עושים אחלה עבודה והרום שהם מבשלים הוא הבסיס לחברות הסלולר. לכל חברת סלולר יש גם קצת שינויים ברום עבור עצמה. בד"כ דברים פשוטים כמו אפליקציות ייחודיות, אנימציות וכד'. בהחלט יש מצב שבפוקס לגמרי (או שבמתכוון אפילו, לכו תדעו), מישהו מהמפתחים באורנג' עלה על הבאג הזה ותיקן אותו. זה כנראה פשוט PURE CHANCE (בהנחה כמובן שזה באמת לא משתחזר על כל 2.3.3 של אורנג'). מי יפתור את הבאג ? אולי סאני, אם הם אי פעם יוציאו עוד גרסא....

Shpritz

New member
הופה ../images/Emo13.gif

תן רשמים. מה עם אפשרות ההקלטה? הורדת תוכנה צד שלישי? אם כן, תן שם.

voguemaster

New member
לא בדקתי תוכנות צד שלישי להקלטה

בכל מקרה הכי טוב זה לחכות שב-XDA יוציאו חייגן עם זה מובנה ואז פיילוט יעשה אינטגרציה לזה לאפליקציה שהוא שם. בעיקרון זה לא אמור להיות מסובך - הם צריכים לעשות PATCH לספרית ה-AUDIO שאפליקצית הטלפון משתמשת בה כך שהיא תבצע LOOPBACK לאודיו חזרה אל האפליקציה וככה נוכל להקליט את ה-STREAM ישירות (זה מה שהיה בפעם הקודמת). לא נראה לי שייקח להם הרבה זמן, זה רק עניין של עניין. ברגע שיהיה מספיק עניין לציבור מישהו יעשה את זה...

Shpritz

New member
אומנם לא מבין כלום בתכנות, אבל באמת קצת מוזר

שאף אחד עדיין לא הרים את הכפפה ופתר את הבעיה הזו.. בכל זאת, יש לו "קהל מעריצים" לא קטן. קראתי שהוא שיפר את תוצאת בדיקת הquadrant - כמה יוצא לך? (לא שזה משנה, סתם מסקרן ת'י)

voguemaster

New member
יוצא לי בערך 2000 או 1900

אבל QUADRANT היא לא מה שהייתה פעם - יותר מדי וריאציה בין תוצאות. אני עם LAGFIX ל-EXT4. פשוט טובה יותר מה-RFS של הסמסונג המקורי (ויעידו בעלי S2 שמערכת הקבצים אחרת, לא ?)

Shpritz

New member
באמת? LAGFIX? קראתי שהוא לא ממליץ לעבוד עם זה

על הרומים החדשים שלו.. שזה כיאילו פוגע בביצועים. איך אתה מתרשם מזה? עוזר למערכת לזוז יותר טוב מלבד תוצאות QUADRANT טובות יותר..?

voguemaster

New member
אוקיי, כמה הערות נוספות

יש טיפה איטיות בכניסה לאפליקצית הטלפון. מלבד זה היו לי בהתחלה בעיות סוללה אבל כרגע אני על כמעט 50 אחוז ועבר יום ו-20 שעות. בגדול הכל עובד יפה וחלק, אין תלונות בכלל! אם היה הקלטת שיחות כמו בגרסא הקודמת שלו - היה מושלם!

voguemaster

New member
תוספת

עכשיו ניסיתי את גרסא 3.5 (בעצם שידרוג של הגרסא שהרגע סיפרתי עליה) - פשוט מעולה! אגב, ה-GTALK תוקן ועובד עם וידאו. כמו שחשדתי, העיצובים השקופים היו מקור האיטיות של אפליקצית הטלפון...

למעלה