אנשים יקרים!!

mariana

New member
לא לא ידעתי שזה השם שלה

חשבתי שזה כינוי נחמד שבחרתם שם מיוחד. חשבתי שתקראו לה כמו שאר הישראליות. באמת נחמד

@@

New member
אני רוצה להיות האמא, אפשר???

אומנם אני גדולה ממך בקצת, אבל איזה כייף יהיה לך איתי תהיה לך אמא צעירה ,תוכלי להשוויץ בי

@@

New member
קיבלת אמא חדשה ../images/Emo68.gif

אבל רק שהחברים שלך לא ישימו עין עליי

@@

New member
מאו ילדה יפה שלי

מה קורה לך? אני אמרתי שאני אהיה אמא שלך והתכוונתי אלייך למרות, שאני כבר מזמן אמא של מרין, אבל אני מוכנה להיות האמא של כולםםםם אז אל תבכי ילדה שלי שאת בוכה את לא יפה את לא יפה די לך אוי די לך ילדה
קבלי מאמא
גדולה על המצח ו
גדוללללללללל אמא יש רק אחת

mariana

New member
אבל רגע את האמא שלי

את לא זוכרת מה קבענו לפני שנה? שאת האמא שלי וכמובן שאני משוויצה בך את דואגת לי ומדברת עם חתנך העתיד. תודה לך אמא יקרה
ומה לא ראית שהבת יפה כמו האמא

@@

New member
אני האמא הווירטואלית של כולכם

אני באמת מרגישה שאני האמא שלך, תמיד דואגת לך, אבל הכל נעשה באהבה גדולה, ככה זה אהבת אם לבתה

@@

New member
בת ים הקטנה ../images/Emo8.gif

את מה בדיוק אהבת?

Queen Of Love

New member
סתם את האמת...

אני מאוד אוהבת ילדים...צחוק צחוק... ברצון הייתי עושה בייביסיטר לאיזו בובונת קטנה... מה גם שילדים אוהבים אותי מאוד.. היי אולי אני גם ילדה קטנה ?
חחחחח, הלוואי והייתי

Queen Of Love

New member
ג´סוסה!

איזה כיף לראות אותך !!!! מה שלומך???
מה שלום הבובה?
התגעגעתי אלייך!!
נ.ב: יש שם הודעה שכתבתי תחת השם :גדול!! תקראי, זה חמוד.

כיף להיות פה

אני אחלה הבונבונית שלי משו משו מתוק מתוק מאושרת וטוב לי ראיתי את ההודעה ההיא והיא בהחלט מותק של הודעה !!!

ניקולי

New member
חייבת להתפרץץץץץץץץץ

נשמות טהורות אם היה לי מקום בבית הייתי אמא של כולכםםםםםםםםם מאו יין את הראשונה... מלכת האהבה את שניה מרין את שלישית ריקי את רביעית.. וג´ס נשמה יקרה שלי את יכולה גם להביא את הנכדה...מיקה שלנו היפיפיה.. וכל השאר..לא חשבתם שהגזמתם?? כבר יש לי שניים בבית כמה אפשר?? חייחיחיחיחחי חולה עליכם ניקול* גורל אחד שם אותנו כאן שם אותנו כאן בארץ הזאת

תצחקו תצחקו אבל אני המרגישה כמו

האמא של כולם מבחינת גיל אני הכי מבוגרת ויש לי בן בן 18 אז לירי מרין ורונן ועוד כמה פה באמת קרובים מאוד לגיל של הבן שלי (אז חברה לא לצחוק על הנקודה הרגישה שלי)

למעלה