אנשים יקרים

טוליפקה

New member
אנשים יקרים

אתם פשוט נפלאים תודה שמצאתי אתכם תודה על האיחולים המתוקים

../images/Emo24.gifנעים לשמוע

בנסיבות אחרות היתי מברכת בברוכה המצטרפת .. אבל בכל אופן את מוזמנת להיות חלק מהשבט שלנו , זה המקום שאת שיבנו על מה את מדברת ,וכולנו חווים דברים דומים .. פה תוכלי לשתף ולהשתת\ף ,לתמוך ולהתמך ... ברוכה תהי טלי

את צודקת טוליפקה

אכן אנשים נפלאים פה , אומנם לאחרונה לא כותבת הרבה , אבל בעבר קבלתי הרבה עיצות מהחברים פה .. ולמדתי רבות מדרך התמודדות של החברים .

BennyKa

New member
ברוכה המצטרפת

במהלך החודשים שאני מגיב וכותב כאן בפורים זה הפך למין צורך כזה לראות מה כותבים ואיך אפשר לעזור - יש אנשים שמתמודדים טוב יותר מאחרים מכל מיני סיבות אולי בגלל אופיים אולי בגלל נסיבות הפרידה מבן הזוג ואולי בגלל שלפעמים החיים סוגרים עלינו ואנו אובדי עצות למזלי ולשמחתי יחסית אני ומשפחתי במצב טוב ומצאתי עצמי יותר מייעץ ועוזר מאשר מתיעץ ונעזר והאמת שגם מזה מקבלים המון וגם זאת סוג של תרפיה גיליתי שלכתוב, לא רק בפורום אלא לעצמך או למישהו באינטרנט או אפילו לכתוב יומן למגרה מאוד משחרר ומסדר את המחשבות הצורך לנסח את הדהרים בכתב מכריח אותנו לעבד את הדברים ולחשוב עליהם המבט חיצוני וזה מקל על הכאב והבדידות ברוכה תהיי - הרבה כח

טוליפקה

New member
ברוך בברכותיך בני

אכן מיטיב אתה להסביר את הדברים כפשוטם אלא שאני עדיין אפופה בערפל ממסך מעט ששמר עלי ואולי אני שמרתי עליו. .. להיות עסוקה מאד. לעבוד יותר,להתעניין , לחפש משמעויות בתגובות הילדים, לוודא שהכל במסגרת התקינה , זו שלא מפרקת. השכולים באים לפעמים במשקל כבד. ובתוך כל אלו ,,,,,,,,אני,,,,,,,,,? התווך.? ולכן כשמצאתי אתכם, (העזתי למצוא אולי), העזתי רק לקרוא. ממש מעט. ולהתרגש. אני עדיין נפעמת. ולכן קשה לי עדיין לבטא המון. אני נפעמת מהפתיחות הקולחת. נדהמת מגודל הכאב המקיף קשת רחבה כל כך וכן אני כאן יכולה להיות.אתכם. לתרום ולהיתרם . היו ברוכים כולכם ובכלל יום של אור. תודה.

למעלה