אנשים יקרים.

Assilicious

New member
עוד מישהו לא הצליח להצביע לאדיר../images/Emo35.gif

ניסתי מכל המכשירים בבית ופשוט חסמו את הקו שלו

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo12.gif

לא ניסיתי.. אני רציתי שנדב יעלה
אבל אליסה

otollo

New member
../images/Emo174.gifהיה כתוב על זה בMSN

שהרבה שניסו להצביע לו קיבלו הודעה שההצבעה שלהם לא נקלטה.... זה רק מוכיח שבתכנית הזאת רק מה שההפקה רוצה זה מה שקורה בסוף.

MyDecember1

New member
אבל חן ניצח../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אאיייךךךך???!!!???!!! חן? 33%? למה?!?!?! אדירר... הזמר הכי מיוחד שהיה עד היום הלךך??? עכשיו נשארה רק מארינה
עכשיו השלישייה שלי היא: מארינה
אליסה
ו....שלומי/בועז...לא אכפת לי
חפרתי..
אבל אדדייררר

RiMiK

New member
תאמינו לי אדיר הוא המנצח...

הוא קיבל את הפרס של המנצח [לא כולל המכונית וVOD]. הוא קיבל ישר חוזה הקלטות שזה תעכלס מה שכל אחד מהמתחרים רוצה. אז מבחינתו הוא "עבר" את חן מבחינת גלגל ההצלה.. הוא אשכרה יוציא תקליט לפני כל אחד אחר בתכנית. אגב אני לא מעריצה של אדיר או משו.. מבחינתי זה רק שלומי, אליסה ובועז.

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifרק עכשיו ראיתי ת'קטע של החוזה../images/Emo99.gif

ייאאייי זה הרבה יותר טוב מכוכב נולד קולולולולולולו
עומד להיות לו דיסק

שלומי אליסיה ובועז זה השלישיה שלי לגמר../images/Emo47.gif

דרך אגב, נראה לי שאני היחידה שחושבת שזאת חוצפה לתת למתמודד חוזה..:/ זאת אומרת, מגיע לו חוזה,אבל צריך לעשות את זה אחרי שהעונה תיגמר,זה כולה עוד שבועיים..היו יכולים לחכות..

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo12.gif

גם אני לא אוהב אותו במיוחד אבל אני לא מבין את הבעיה
החברת תקליטים אוהבת אותו, הוא הרוויח את זה ביושר... וזה לא כאילו הוא קיבל את זה דרך התכנית. כלומר, שם הוא קיבל את החשיפה אבל זה לא בא מטעמם, אלא מטעם חברת התקליטים. תחשבי שבאותה מידה הוא היה יכול להופיע באיזה בר קטן וצייד כשרונות של הליקון היה רואה אותו ומחתים אותו... רק שבמקום בר יש תכנית עם מלא רייטינג
.

קודם כל אם הוא לא היה בכוכב נולד..

ספק אם הוא היה עושה משהו עם יכולת השירה שלו חוץ מלעשות את זה לבד עם עצמו בדירה שלו בשעות הפנאי-בקיצור להשאיר את זה כתחביב.
פשוט אחרי ניצנים{או במקרה שלנו סלקום ווליום
} יהיה יותר "הוגן" להחתים אותו.. סתם לא נראה לי שזה נעים כלפי שאר המתמודדים,או הוגן..

Assilicious

New member
אמממ

אם באמת היה לך מושג מתישהו על מה את מדברת ולא סתם מבלבלת במוח כל הזמן ויודעת הכל, היית יודעת שהוא כבר הקליט את רוב השירים שלו באולפן הקלטות ושהוא למד שנתיים בבית ספר רימון, וכך או כך הוא היה מוציא דיסק מהר מאוד, יש לו אפילו להקה, פשוט כוכב נולד נתן לו יותר במה.

Because Of May

New member
שלומי../images/Emo47.gif../images/Emo11.gif../images/Emo109.gif

אדיר... אני היחידה שלא מתה עליו?

RiMiK

New member
../images/Emo45.gif לשניהם

שלומי
אגב, ראיתי אותו חח איזה שבועיים לפני כוכב נולד 5.. אם רק הייתי יודעת מי הוא בזמנו...

למעלה