אנשים יקרים

אנשים יקרים../images/Emo24.gif

אין לי מילים להודות לכולם על התמיכה החיבוק והעידוד שקיבלתי מכולם אני כואבת נפשית ופיזית וקצת קשה לי לכתוב. בכוונה לא שרשרתי לשרשור התודות הגדול כי הגודל של התודה הזו, אין לה מקום להבלע בשרשור ההוא. רוצה להודות לפנינה המקורית ולמיכל של הצ'אט על העזרה הרבה שהגישו לי ברגעים הקשים שעברתי, אף פעם לא חשבתי שאהיה בצד המקבל, ההרגל שלי הוא מיד רק לתת ולתת ומסתבר שגם אני הגעתי למצב שהייתי צריכה לקבל. אין לי מילים להודות לכן, אתן נשים מדהימות ולוואי שירבו אנשים כמובם בעולם. מחכה ליום שאתחזק ואוכל לשוב לפעילות מלאה ולהחזיר בריבית דריבית לפורום הנפלא הזה ולעזור לאנשים שצריכים. קשה לי נפשית לשבת ליד המחש מעבר לכאב הפיזי, לכן לא אהיה כאן בימים הקרובים ולא אענה למסרים אך אני מודה באופן אישי לכל אחד ואחד מכם. שוב המון המון תודה מכל הלב שלוחה לכולכם אוהבת אותכם ושואבת מכם עידוד וכוח נפשי עצום
לילה טוב ושוב המון המון תודה

רותם111

New member
../images/Emo24.gifפנינה יקרה, טוב לקרא שאת

בבית. הזמן יעשה את שלו ואנחנו כאן בשבילך.

jole

New member
יקרה, תתרכזי בהחלמתך, זה מעל הכל

עכשיו ואנחנו כאן למשענת . נשיקות מזיכרון

../images/Emo24.gif הכי חשובה עכשיו ההחלמה

וחשוב שתהיה מלאה, אל תוותרי לעצמך עד שתרגישי טוב. אנחנו לא הולכים לשום מקום ויש לך את כל הזמן שבעולם. הרבה בריאות.

../images/Emo39.gif דרישת שלום חמה מפנינה

ושלושת הדובים. חזרתי לפני מספר דקות מפנינה. היא מאוד מאוד שמחה. שולחת את אהבתה הרבה אליכם ומאוד מאוד מודה לכולם על תשומת הלב. כמובן שלא באתי בידיים ריקות, הבאתי לה את הספגטי והשניצלים שהיא כל כך אוהבת וכמה פרוסות מעוגת שוקולד טעימה שהיתה לי (לצערי, לא הספקתי להכין עוגה). רציתי לראות את שלושת הדובים הקטנים (שבכלל לא דובים לפי התמונות) אבל הם לא היו בבית (בגן, בית ספר והקטן אצל הסבתא). שמחתי להכיר את פנינה, אשה חזקה שעברה דבר מאוד קשה. אני מאמינה שהיא תאזור כוחות ותצליח לצאת מהדכדוך ותתאושש פיזית ונפשית. פנינה מוסרת את אהבתה והמון תודה על היחס והעזרה הרבה שהיא מקבלת מהקהילה. היא לא הפסיקה להודות שוב ושוב. בדרך עברתי למכבסה, הכביסה הנקיה בדרך אליה.

למעלה