אנשים יקרים...

אנשים יקרים... ../images/Emo24.gif

אוהבת אותכם ומרגישה כל-כך שייכת לפה... תודה על התמיכה ותודה על החום והאנושיות שקורנים מהפורום המקסים הזה. חיבוקים לכולם

qt1

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo142.gifבוקר טוב אורלי../images/Emo24.gif

שלחתי מסר , אני כותבת כאן למקרה שלא יגיע אליך וחשוב לי שיגיע... נראה לי שאת עולה על דרך המלך ואני כל-כך שמחה בשבילך שאין לך מושג
שיהיה רק טוב

ufo11

New member
בוקר טוב בוקר טוב:))) מה שלומכם?

שיהיה יום מקסים לכולם:) מותק כבר מחר כנראה תוכל לרשום כאן כי המחשב חוזר היום/מחר... בינתיים, יום טוב נשיקות למותק:)

qt1

New member
הנה אתה חמוד../images/Emo25.gifמ'ניינים?

אני בורחת מהמחשב לטובת ה
ולטובת ה
שצריך טיפול מיוחד ,יש לו דלקת בעין וצריך לשים לו טיפות ועוד כל מיני התמזמזויות עם צמר גפן וכאלה היה לי אתמול מבחן ברפלקסולוגיה ...היה ב'סדר אם כי הציפיות שלי מעצמי גבוהות ואז אני מתאכזבת! לרוני יש עכשיו מבחן בגרות במתמטיקה ואני מקווה שלא קשה לה , היא גם רוצה להרשם לפסיכומטרי , הציעו להם בביה"ס קורס במחיר של 1300 ש"ח , נראה לי שאולי כדאי אני לא יודעת מה להציע לה אז זה כמו דברים אחרים , נתון לשיקול דעתה. נימי ממשיך בהיפנוזה ומראה סימנים טובים ואני במצברוח מלנכולי כבר למעלה משבועיים , לא לשאול למה , אם הייתי יודעת הייתי משתפת , אני לא יודעת למה , אבל אני כן יודעת שיהיה בסדר ויחלוף כמו שהופיע. מקווה לחזור אליכם בעוד איזה שעתיים גג. איזה כייף שמותק חוזרת אני מחכה לה בקוצר רוח
יום טוב לכולם

ufo11

New member
יום טוב גם לך:)) שיהיה לה בהצלחה

בבגרות:) כולה מתמטיקה וזה גם קל:) פסיכומטרי? צריך לחשוב טוב אם לקחת קורס בית ספר כי בדרך כלל הם לא טובים... תלוי מי מעביר גם את הקורס... ומקווה שהמצב רוח הרע יעבור:)

qt1

New member
5 יחידות זה קל מוש?../images/Emo178.gif

יש איפושהו באינטרנט שכתוב על הקורסים האלה? חבל לי שהיא תתאכזב , בשנה הבאה יש לה עוד בגרות במתמטיקה אני חושבת לרשום אותה לשעורי עזר , כל העניין עם המשלחת לפולין די הוריד לה השגים אבל קיבלה מגן של 92 במשהו ושל כמעט 80 במשהו אחר במתמטיקה , לדבריה זה לא טוב ,אני לא מבינה בזה כמעט כלום ,אני רק יודעת ללכת לצעוק על מורות שפוגעות בבת שלי. אין לי מצברוח רע , אני מלנכולית-ואתה יודע מה זה כי עשית בגרויות וסיימת בהצטיינות , בוא נתפשר על עצובה אוף תחזרו כבר אתם והמחשבים שלכם... ברחתי שוב! אוטוטו חוזרת בעזרת המהירות

ufo11

New member
טוב נו... הכל יחסי... לי היה נחמד

כי אני פשוט אוהב מתמטיקה...אז אני לא אובייקטיבי במיוחד...מה שכן, זה אחד המקצועות היפים... מממ... לגבי קורסים... אין לי מושג איפה באינטרנט יש... אני יודע שלכל בית ספר לפסיכומטרי יש אתר משל עצמו...אבל לא יודע כמה מפורט שם על קורסים כאלה... תראי, אני קורס כזה בקיץ, והתוצאה הייתה על הפנים. זה לא קורס רחב... זה קורס של מספר קטן של מפגשים... אז צריך לבחון טוב טוב... עשיתי אחר כך קורס של שלושה חודשים... והתוצאה מדברת בעד עצמה... אז צריך לחשוב טוב טוב לאן פניכם מועדות...כמובן היתרון בלעשות עכשיו, זו ההתנסות בבחינה במידה שתעשה עוד פעם (או שאולי לא תזדקק בכלל) אבל שוב, צריך לחשוב... יום טוב:)

חייםלוי

Member
מנהל
הבן שלי עשה קורס כזה כשהיה בבית ספר

לא התרשמנו במיוחד. כמובן שאצלכם זה יהיה אחרת. תלוי בגוף שמארגן את הקורס.

qt1

New member
אני אבקש מרוני להגיב ../images/Emo179.gif

פשוט אין לי מושג ואתם מעלים כאן דברים רציניים ומעניינים.
על התגובות.

למעלה