אנשים יקרים!!

the king 25983

New member
שמע, אתה אח שלי בדם ובנשמה../images/Emo66.gif

ולא משנה מה יהיה או מה תעשה.

בואר

New member
עדיין...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

זה ממש איכזב אותי!!!!!!!!!!!! וזה נשמע כמו סתם תרוץ אבל לא חשוב...

סתם אור

New member
הלו.. אי אפשר להתמסטל מנרגילות..

אלה אם כן אתם נורא רגישים.... למרות שלא יעבדו עליכם נרגילות זה אולי כיף אבל הרבה יותר מסוכן מסיגריות... היה לי קטע נורא לא נעים עם זה.. ואני לא נוגעת בזה יותר.. אז פשוט stay off, כאילו כל הקטע זה להיות מאגניבים?? אני לא מוצאת בזה שום טעם... חוץ מזה אני עשיתי מדורה דרך הפרויקט שלי עם אנשים בעלי מוגבלויות.. והיה נורא מצחיק וכיף... שאנשים כאלה לא יטעו אתכם... מיחקו בזה הרגע את כל הסטיגמות שעולות לכם כשאתם שומעים "מוגבל"... כי הם אנשים נורא נחמדים

i c y

New member
סיכום לגבעומר~!../images/Emo117.gif../images/Emo170.gif../images/Emo42.gif

ישנתי.

ווווווווווווווווואאאו ../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

חחחחחח איזה מענייין היה לך!

i c y

New member
נרדמתי..../images/Emo9.gif../images/Emo1.gif../images/Emo42.gif

ואחר כך כשליבי וליאור באו אליי לגרור אותי למדורה- כבר היינו מחוץ לבית, אבל פתאום נזכרתי שאני עייפה וחזרתי פנימה..
ורותם- נשמע שהיה לך ממש כיף, אני שמחה בשבילך!^^

רותמיקה

New member
סתומה..../images/Emo6.gif../images/Emo170.gif../images/Emo29.gif

את תמיד עושה את זה
וכן ממש נהנתי

רותמיקה

New member
סיכום ל"ג בעומר../images/Emo117.gif../images/Emo170.gif../images/Emo29.gif

אני חושבת שהחג הזה יזכר אצלי הרבה מאוד זמן בזיכרון כי היה לי ממש ממש כיף! נהנתי מכל רגע! הגעתי ב 22:00 למקום שבו נפגשתי עם כללל חבורת הבנות שאיתן בדרך כלל אני מסתובבת. היה לי רעיון אתמול בבוקר שנצתרף לכמה ילדים מהשכבה שלי..(כמעט כולם בנים) ואנחנו הרבה בנות.. (כולנו בנות.. בערך 12...) בקיצור ב 22:00 נפגשנו ואחרי הליכה של רבע שעה בשדה הגענו למקום המבודד ביותר במזכרת בתיה!!! שם היו כמה "ערסים" (לא משו חזק..) אני ממש ממש ממש אוהבת את ה'ערסים' של מזכרת!! הם כל כך חמודים! (רובם..) בקיצור הם היו עם 2 מכוניות 4 באגים ו4 אופנועים ונסענו איתם לכל מיני מקומות(בתוך מזכרת-בשדות) והיה ממש כיף.. נתנו להם את הבשר שלנו ועשינו איתם על האש.. הייתה שם נרגילה אחת המון המון המון טבק..(12 חבילות!) במלא טעמים.. עשינתי המווווווון... גמרתי בערך 5 ראשים של נרגילה-לבד.. ומעל 25 סיגריות..(לא שאני גאה בזה.. אבל היה כיף!) אחר כך גם הם הביאו אבסולוט ורד-בול והמון בירות.. שתינו קצת פה ושם אבל לא השתכרתי.. בסוף איזה אחד ממש ממש חמוד הביא לי שמפניה (פנטזיה) ושתיתי חצי בקבוק לבד.. הייתי קצת שיכורה ושרתי להם שירים של 'דיג דיג דוג" (ואחרי איזה 20 דקות הקאתי שתפתי פנים והכל נגמר..) עשינו צ'אי ותה רגיל.. אלא שפגשנו שם רצו קפה אז עשינו להם גם קפה.. עכשיו הם שמו במכונית כל הזמן יוונית ומזרחית(דיכאון משו כבד..) עכשיו אני ואלה שבאתי איתם לא ממש אוהבים מזרחית וכאלה.. אז מה שעשינו היה- שעה שמענו מזרחית.. שעה רוק(הם הסכימו רק ישראלי..-יותר טוב!!) ואז שעתיים טראקים.. שוב שעה שעה שעה.. ב6 וחצי חזרתי הבייתה.. הייתי גמורה מעייפות.. עשיתי מקלחת עם מים קפואים הלכתי לישון והתעוררתי עכשיו.. היה לי ממש מצוין!

בואר

New member
רותם?../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

את? נרגילות וסיגריות? גם את איכזבת...

רותמיקה

New member
אוי מעין...../images/Emo170.gif../images/Emo29.gif

איך רואים שאת בכיתה ז'.. אני חשבתי בדיוק את אותו הדבר.. נדבר עוד כמה שנים...

the king 25983

New member
../images/Emo45.gifאני מתחיל להבין את זה עכשיו

כמו שפעם מישהו חכם אמר לי: "חיים רק פעם אחת, צריך לנסות הכל"

למעלה