אנשים יקרים ביותר

בןלי

New member
אנשים יקרים ביותר

אני כותב את ההודעה הזאת בתגובה להודעה שפירסמתי לפני כמה ימים ובתגובה לתגובות שקיבלתי. אז ככה: א. אורך האלבום - אולי חלקכם לא מודעים לזה אבל יש תמיד את הסוגייה של אורך האלבום וכמות השירים בו. זה אולי נשמע לכם אידיוטי אבל זה חלק מהשיקולים של חברת התקליטים כאשר היא מוציאה אלבום לשוק. אני בטוח שהרבה יגידו - מיסחור מיסחור אבל זה מה יש. חברות התליטים משקיעות סכומי כסף אדירים בכל אלבום והן מצפות להכנסות. הן יוצאות מתוך נקודת הנחה שצרכן שקונה דיסק במיטב כספו מצפה גם לתמורה הולמת שאין מה לעשות נמדדת גם בכמות המוזיקה שהוא מקבל. כמובן שלא כל הצרכנים כאלה אבל כנראה שזה מה שבעלי חברות התקליטים חושבים... אגב - מוזר שהרבה התייחסו בעיקר לחלק הזה בהודעה שהיה ממש שולי - אולי זה אומר משהו... ב. בקשר לעניין הלירקסים וכל החרא - אני ממש לא חושב שבריטני ונסינק כותבים את הלירקסים שלהם. מה שכן התכוונתי להגיד הוא שסתם הם לא היו מצליחים. זה שילוב של יופי כשרון ריקוד וגם קצת שירה- FACE IT.... אם עכשיו אני או מרבית חברי הפורום נקים להקה של חמישה חברים וננסה להיות הבקסטריט בויס אני ממש בספק אם נמכור חישה דיסקים. תחשבו על זה. כל מה שאני רציתי להגיד בהודעה (המקורית) שלי הוא שצריכים לכבד כל אמן ולא לזלזל במה שהוא עושה ולהגיד שהם מצליחים רק בגלל שם יפים. אני בטח שגם הם משקיעים שעות על גבי שעות בחזרות אימני כושר וכו´.

BlackShadow

New member
אוי נו...

נכון, באמת לוקח להם המון זמן להתאפר אז בואו נכבד אותם, מה זה השטויות האלו??? השירה עצמה לא ממש קשורה לזה שהם מצליחים, גם אני יכול לשיר איזשהו שיר עם משפט קליט ולענטז באמצע הקליפ ואני אזכה להצלחה.

בןלי

New member
דוגמא מצויינת!!!!

דוגמא מעולה לחוסר הכבוד ולצרות האופקים של הרבה אנשים בפורום הזה. גועל נפש פשוט. אין לי מילים אחרות לתאר את זה . בשיא הרצינות. האנשים האלה משקיעים שעות על גבי שעות בחזרות עם הכרויגראפים שלהם. אני אל אומר שאני תופס מהם עד כדי כך אבל עדיין. תנו להם קצת קראדיט. באמת נראה לך שהיית מסוגל להצליח כמו שהם מצליחים??? אני בספק גדול.

Zed off

New member
תגיד לי?

הפרנציפ במוזיקה הוא שצריך לכבד להקה בגלל שהם עבדו קשה בשביל הדיסק? או עשו אותו בזמן שהייה להם אימפוטנציה וזה הקשה עליהם מאוד להקליט? לא! הפרנציפ הוא(בשבילי) שיש לך חופש בחירה ואתה יכול לשמוע מה שאתה רוצה,ולהגיד מה שאתה רוצה בלי להכניס לזה את כל העניין של כבוד,רחמים או שאר רגשות שלא קשורות לעניין, מה שאני אוהב = אני מכבד, מה שאני לא אוהב = לא מכבד וממש לא אכיפת כמה זמן לקח להם להקליט את האלבום, או שהם היו צריכים לקחת הרבה שיעורי ריקוד...פשוט לא

BlackShadow

New member
פחח...

אתה פשוט בן אדם דפוק! הבנו שאתה אוהב פופ וחושב שבריטני היא כישרונית וצריך לכבד אותה, ואני לעומתך לא חושב ככה. אני חושב שפופ זה משהו מסריח ואני בחיים לא אכבד אמן שמנצל בנות 12 טיפשות שלא מבינות כלום מהחיים וגורם להן לקנות את הבובות שלו.

a_duck

New member
אמן??? היא רחוקה מלהיות אמנית...

ובקשר למה שהיה למעלה...לדעתי ללמוד לנגן על גיטרה זה קצת יותר קשה מלחשוף את התחת שלך בקליפים...ובריטני הצליחה בגלל שהיה לה מזל וקיבלה פירסום טוב ולא בגלל כישרון...

a_duck

New member
הם גם לא שרים לבד....

אם לא שמת לב הקולות שלהם שמעים יותר מדי אלקטרוניים...דוחפים שם כל הזמן מלא אפקטים מסריחים וה"אמנים" האלה הם כמו בובות מסריחות שיש בקליפים בשביל למשוך אנשים לקנות את הדיסקים...

Vlad Drac

New member
37 דקות זה לא כל כך מעט

זה אורך סביר לחלוטין. וויזר הוציאו דיסק של 28 דקות, במחיר מלא, ועדיין הם מצליחים בארה"ב.

yoni162

New member
what shit are you on?

"שסתם הם לא היו מצליחים. זה שילוב של יופי כשרון ריקוד וגם קצת שירה" זה שילוב של יופי וריקוד - הדגש במוזיקת פופ הוא על הריקוד והמראה החיצוני, זה למה זה כל כך מגעיל אותי. עכשיו כאן אתה טועה - הם מצליחים רק בגלל שהם יפים. אם היה להם כישרון הם היו כותבים חומר בעצמם, ואם תשים לב, כל שירי הפופ כתובים או על "baby oh baby" או על "let´s party", זה למה זה כזה משעמם. בקיצור, אם אתה אידיוט, שמע פופ. כל אחד יכול ללמוד לרקוד ותנענע את התחת, בגלל זה אף אחד מאמני הפופ האלה לא מיוחדים, כי את מה שהם עושים כל אחד עם מראה "טוב" היה יכול לעשות באותה מידה, להם פשוט יש או מזל או קשרים. אותי מעניין לשמוע מישהו עם כישרון, שלא כולם יכולים לחקות. ומה זה השם הזה "בןלי"?

בןלי

New member
בואנה אנשים - יש לכם בעיה רצינית

אולי אני לא התנסחתי כראוי ואלי פשוט הייתה כאן אי הבנה. התגובה הזאת היא בערך לכל שאר המגיבים. מה שאני סך הכול ניסיתי להגיד זה שלא צריכים לזלזל במה שהם עושים. לא אני ולא מרבית חברי הפורום הזה יכולים לרקוד כמו כל בובות הפופ האלו - או קיי? מישהו חולק על זה? הרי אם כל אחד היה יכול לעשות את זה אז מזמן כבר היו צצות עוד אלפי להקות כאלה - אבל מה לעשות ויש מספר דיי מצומצם של להקות/בנים/בנות שבאמת מצליחות בעולם ולאורך זמן. לא התכוונתי שתכבדו את איכות המוזיקה כי גם אני לא מתלהב ממנה אלא רק שלא תזרקו סתם שטויות כמו: "אני יכול לכתוב שיר כמו השירים הקליטים/ממוסחרים האלו" או "אני יכול לרקוד כמו שהם רוקדים". תעשו לי טובה - קחו הכל בפרופורציה. ודבר שני - יש לך גם בעייה עם השם שלי??? נסחפת קצת לא?

yoni162

New member
נושא

"הרי אם כל אחד היה יכול לעשות את זה אז מזמן כבר היו צצות עוד אלפי להקות כאלה"...וכמו מה זה נראה לך? זה ברור שכל אחד ינסה לעלות על הגג, וגם ברור שכל הלהקות האלה יתפרקו אחרי שיר אחד, כי צריך קשרים, ולא לכל אחד יש, אבל לידיעתך, כן צצות המון להקות כאלה. "אני יכול לכתוב שיר כמו השירים הקליטים/ממוסחרים האלו" או "אני יכול לרקוד כמו שהם רוקדים" - מי אמר את זה? לא ראיתי אף אחד שאמר את זה. "יש לך גם בעייה עם השם שלי???" - למה אתה ישר חושב שיש לי בעיה איתו? אסור להתעניין קצת רק בשביל הסקרנות?

למעלה